Agoda


Monday, July 10, 2017

Birthday Celebration

As another year passed by, I'm so blessed to have people that i love around me. Thanks for His Mighty for givin n blessin me with a good health, family n also the rezeki that He showers me and my lil family.

Sebenarnya bila da usia mnganjak and semakin kertu ni...malas gila kot nak celebrate2 bagaikan...ni pun cadangnya nak makan2 ja kat luar lepas potong rambut dekat rumah. And tak sambut on d date pun..lewat sehari bcoz masa 3rd july tu my husband was busy preparing payslip for his workers. Selaku bini yang memahami, I dont mind pun. Janji jangan lupa beday aku sudah la kan.

Dari nak makan kat Swensens  Autocity yabg sejengkal ja dari rumah terus terzasss ke TGIF kat Queensbay Mall. Guna ayat ni ja...

Me : b..it will be nice if we can eat something beefy2 ni...
Hubs nooded.
Me: do u think what I'm thinkin?
Hubs drivin straigt away from Autocity.
Hubs : Me too cravin for that.
Me: i know u very well...dats why u married me..ur bestfren on earth...our brain connect to each other!
Hubs : lols..i dont when i can disconnect it from ur brain...
Me: cehhhh...

So here we are....
Having our favourite nak matiii Tanesse Steak mediuk rare kat TGIF...


Forgive me with my muka sememeh...memang tak ready pun nak pi dinner ke mall ni...pakai seluaq tidoq kat umah ja kot😂😂😂 
Aishah looks like a doll yang orang juai kat Toys R Us yanv kadang2 bila tengok tu menakutkan tu.


Susah nau nak tangkap gambar anak dara sorang ni haihhh.


Our fav steak in d world Tanesse Steak..mesti medium rare ja tau.


Comes with 1 free side meal. So i choose mushroom soup.


N he chose salad. Salad ni kan aku buat sedap lagi kot.


Disebabkan kami order 2 main dishes...so kami entitled for 2 kids meals. Best kan. This one fish n chip, not bad...sedap jugak!


And Adriana's fav meal, creamy chicken pasta. Both kid meals ni actually quite a big portion tau. 

Melepas jugak la kepingin nak makan steak tu kan. Fuhhh sedapnya lah steak half cook gitew....me n my husband memang tak prefer well done punya sebab selalu makan steak org Melayu well done keraih kong and tak sedap! But this one juicy wei...sedap nak mam!

Thanks hubs sebab belanja walaupun mula2 aku yg offer nak belanja. Tapi sebab masa last tu aku tak tahan nak terkucil tetiba masa nak pi bayaq tengok-tengok dia da bayaq. Hehehhe.

Tq papa
 Moga murah rezeki papa.

Mama love u and anak2.


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png