Agoda


Monday, May 15, 2017

Kitchen Playset untuk anak-anak mama

Sebenarnya untuk birthday Adriana yang ke 4 hari tu memang dalam hati nak belikan kitchen playset tu. Survey yang Ikea, alamak. Telan air liur jap.


Tapi tetiba ada rakan fb, Nani Idayu yang mana kalau join group-group deko mesti tau dia memang otai deco especially barang-barang Ikea. Tengok-tengok eh Nani ada buat DIY la ala-ala Duktig ni.

Nak beli ni RM389..
Tak mampu nak buang duit gitu ha.


Lepas make over lagi 5 HA gituuuu haaa.
Mewah n classy sangat.

Apa lagi terus pm mintak tlg Nani buatkan sebab nak sangat. Of course la with a pay kan. Nasib juga Nani open order untk dapoq ni.

Time tu birthday Adriana memang nak dekat sangat dah. Memang tak target nak bagi time birthday dia sangat pun kan.

Alhamduah bila da siap and sampai kami, kami suka la dengan job Nani dan suami beliau.


Puas hati betul walaupun tak dapat duktig. Dapat ni pun da syukur sangat. Dah save banyak giila kot


Sebuk nak masakkan mama nasi padprik!

Overall memang berpuas hati sangat-sangat la dengan hasil kerja Nani n suami. Tq nani,kami beli naa



2 comments:

  1. alaaa comelll nak kena beli seketul jugak utk Qeisya nanti.. suruh apak dia buat apak dia pemalaih.. so beli sajo lerrrr

    ReplyDelete
  2. Hari tu pun ada usha IKEA punya kitchen playset jugak..tapi memang telan air liur la..last2 x beli..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png