Agoda


Thursday, May 11, 2017

CITARASA BONDA BUFFET DINNER DI HOTEL NEO PLUS BY ASTON PENANG

Hai hampa. Amcam? Da get ready nak sambut Ramadan ka? Kalau cakap pasal bulan Ramadan ja mesti dalam otak asyik teringat kan buffet ja kan. Eleh korang. Jangan tipu ok! hahaha

Kali ni meh nak share satu tempat yang korang boleh kunjungi untuk berbuka puasa bersama yang tersayang. Dengan bertemakan " Citarasa Bonda Buffet Dinner" di Hotel Neo+ By Aston Penang yang menyajikan hidangan masyarakat Melayu, India , Cina dan Timur Tengah.

Apapun, jom jamu mata dulu tengok juadah-juadah yang disediakan ya. 


Hidangan ayam panggang untuk nasi ayam. Must try!


Aneka ulam-ulaman.


Bubur lambuk yang sedap. Ni favourite kami.



Nescafe? Teh tarik?Semua ada. Don't worry.


Port kesukaan anak-anak, macam-macam jenis ais krim duk ada tau.



Noodle stall, jangan lupa untuk mencuba laksa cina.


Stall ABC. 


Aneka kuih muih tradisi melayu.


Desert yang menarik bagi Si Sweet Tooth.



Antara juadah utama yang disediakan.



Kambing bakar dengan gravy yang menarik.


Bagi hampa khasnya warga Penang yang berminat untuk mencuba berbuka puasa di Hotel Neo+ ni boleh la membuat tempahan terlebih dahulu tau.



Jangan lupa hubungi number yang tertera di bawah dulu, takut nanti mana tau fullhouse ka apa ka, nanti gigit jari pulak kan.


NEO HOTEL PLUS BY ASTON PENANG
Tel: +604-2551000 ext 1103
Email: PenangInfo@neohotels.com
Website: NEOHOTEL.COM

4 comments:

  1. dok teringat laksa cina dia..sedap! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami duk teringat ke buboq dia..sedap!

      Delete
  2. Replies
    1. pencuci mulut dia nampak menarik semua. tapi takdan nak try harit tu..kalut ngn si kecik tu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png