Agoda


Thursday, April 27, 2017

The Boss Baby Review

Wah gila! Lama gila tak review pasal muvie kan. Last review muvie pasal The Conjuring 2 tu kot.

Ni haa baru-baru ni kira unplanned la jugak nak tengok muvie ni sebab macam takut-takut pun ada Aishah meragam ka apa ka kat dalam tu. Tapiiiii ewahhh2 semua orang nak pi tinggai kami berdua ja. Banyiakkkk cantikkkk.

Hahahha. So husband aku pun booking la online TGV tiket and tengok dekat First Avenue dengan family adik ipar aku sekali. Memang meriah la kan sebab Si Adriana ni kan kejanya macam anjing dengan kucing dengan Si Afiq tu. Tak jumpa duk tanya mana, bila jumpa asyik bergaduh ja. Baik kejap, gaduh balik! Macam tu la budak-budak kan. Kalau orang tua ka, bergadoh hari ni terus tak cakap sampai bila-bila dah.

As usual la kan bila weekend memang ramai gila kot unat manusia nak tengok wayang tambah2 pulak Fast 8 baru duk mai kan. Takpa la, mama redha takleh tengok Fast 8😂😂😂


Pic from Google

Comel ja boss baby ni.


Alhamdulillah la cerita best. Aishah pun tak meragam. Minum susu terus lena ja dalam cinema. Lega mama dia. Yang si kakak pulak la yang nak terkencing la, nak pop corn Didi & Friends la sampai terlepas ending dia. Bengkek ja suami aku hari tu. Adik tak buat hal, kakak yang buat hal pulak!

Cerita The Boss Baby pasal satu family ni yang terdiri daripada dua pasangan and anak lelaki depa yang berusia 7 tahun tetiba pasangan ni adopt anak/baby baru. Baby baru ni sebenarnya boleh bercakap and sebenarnya dalam misi undercover. And anak pasangan ni yang sulung ni dapat tau and cuba nak prove kat makpak dia yang baby ni macam lebih kurang jahat la macam tu. Tapi both parents anggap anak depa yang sulung ni jeles. Haaa gitu. 


Pic from Google
Adriana tak abih2 cakap macam Aishah macam Aishah. Saiko jugak la kalau Aishah macam ni. Kadang-kadang tu memang ada gak!😂😂😂



Lepas tu....arghhh nak tau ending kena tengok sendiri laaaaa


Larikkkkkkkk

Ok baiiiii

2 comments:

  1. hahahaha... jgn jd mcm ni nah ecah

    ReplyDelete
  2. dah tengok hihihihi suka tengok baby comel sangat...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png