Agoda


Saturday, April 8, 2017

Product Review : Brush Cleaner From Daiso

Hai hampa....kali ni nak share pasal brush cleaner from Daiso ni. Quite hype among MUAs...


Comel ja tau dalam botol pink gituu haaa 


Serious memang best tau brush cleaner from Daiso ni. Guna skit pun da keluar habis and bersih brush tu.

Tak caya ka??? Meh la kita tengok gambar kat bawah ni.


1. Ambil bekas kosong untuk cuci brush. Nampak tak brushes tu keadaan dia macam mana. 
2. Tuang ke dalam bekas kosong tu.
3. Tenyeh-tenyeh brush dalam bulatan.
4. Nampak tak kekotoran keluar n brush pun dah putihhh helokkk dah.



5. See putihhhh dakkk???
6. Marilah berjemur secara berjemaah ya anak-anak berus mak.

Details:

Harga:
RM5.90

Volume:
120ml

Where to get:
All Daiso outlets.

Rating:
5⭐

Korang jangan lupa grab menda alah ni kat Daiso tau. Tapi serius memanjang sold out tauπŸ˜‘πŸ˜‘πŸ˜‘


10 comments:

  1. pernah jumpa kat daiso tp xtry lagi.biasa cuci guna sabung biasa je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cer try yg ni...bg kita best gak la😍

      Delete
  2. Untuk cuci brush makeup ke?
    Brush yg lain boleh tak cuci guna tu.

    ReplyDelete
  3. tudiaaa tanggal habis semua hehe.. harga pun murah. dah macam teh tarik da tengok air tu =P

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Btul..murah sgt2...
      Xpyah nak beli yg mhal2 pun

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png