Agoda


Saturday, April 15, 2017

Perabot Scandinavian Murah

Hai kali ni nak cerita pasal another side business aku iaitu menjual perabot Scandinavian dengan harga mampu milik gitu haa.

Tapi all this furniture semuanya pre order basis la ye. After full payment biasa dalam 30-40days akan sampai la kat doorstep korang tau. And yang paling penting harga dia kebabom murah gila!


Kita banyak bawak masuk design hot ye!


Kerusi klasik ni pun ada. Macam teringin gak nak rembat satu letak kat rumah. Tapi memandangkan rumah sendiri kecik..duk diam2 je lah.


Ni pun antara kegilaan peminat decor Scandinavian.


Classic tapi stylo gitu!


Knitted stools.


Hitam yang menawan.


Design simple tapi elegan sangat kan!



Khas buat peminat pinky!

Must have side table!


Swing daw chair.


DAW chair yang super famous di kalangan peminat scandinavian.


So korang kalau nak beli perabot baru untuk raya ni dengan harga murah sila lah usha-usha ke instagram:


Sempat lagi ni nak order sofa raya and beraya dengan sofa baru korang.

8 comments:

  1. Saya sedang mencari perabot.
    Thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi en adam.boleh terus ke instagram scandi_scandu ya utk tengok perabot2 scandi yg murah😊

      Delete
  2. tunggu kite adeeeee rumah sendiri hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee...best2 ..semoga cepat urusan siti beli rumah

      Delete
  3. ntah beli nak grab satu dua ni
    dua review abis duk byr mcm2 hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png