Agoda


Thursday, April 13, 2017

Food Review : Texas Chicken Penang

Hai hampaaaa..saja la nak cerita pasal Texas Chicken ni. Alaa orang KL jangan la kecam kami. Kami baru ja 2 kali makan Texas Chicken ni tapi dah jatuh cinta sangat tau.

For your info, kat Penang ni baru ja buka. Located dekat First Avenue di Lower Ground Floor gitu.

So far memang terbaik la ayam dia. Rasa pun padu.



Ni haaa ayam dia..sedap crunchy outside but juicy inside gitu haa.


Tangan kecik tu tak menyabar ok.


Aku paling suka bun dia tu! Alahai lembut n sedap sangat aihhh. Tetiba telan ayaq lioq ni wei!

Hampa orang Penang jangan lupa try Texas Chicken ni naaa. Sedap baq hangggg.

Harga? 

Bab harga ni aku tak sure exact price dia berapa sebab bos yang bayaq tapi husband aku kata lebih kurang ja dengan KFC. So for me, ok la kan. Air FREE REFILL ok. Refill and minum la sampai kembong ok!

Nah pakat pi terjah sini:

 1st Avenue Mall

LG-15, 16 &17, Lower Ground Floor, 1st Avenue Mall, 182, Jalan Magazine, 10300 Georgetown, Penang



                        Tel: 04-370 5594

Business hours: 
10.00am to 10.00pm



14 comments:

  1. uik ada texas chicken pulak ye.. P KL kene cuba ni.. nampak cam bes jerk tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada lama dah..kt kl n selangor byk..kat penang ja baru bukak seketulšŸ˜Š

      Delete
  2. pernah makan few times.. okaylah not bad. kalo jemu dengan mainstream nye pilihan boleh tukar dengan yang ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...tp best sebab ayam tu crunchy n juicy..x mcm yg mainstream tu...kkdg ke laut jgk quality yg mainstream tuuu

      Delete
  3. ayaq boleh refill ya
    boleh bw botol kosong hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..boleh...tpi keba beli ayaq dia dulu laaa

      Delete
  4. kat alor setar baru buka..... nnt nk kena p try aihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa kat aman sentral kan...sila2 p rasa...sedap oiii

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png