Agoda


Monday, April 3, 2017

Adriana Arissa turning 4

Nak cerita juga dekat blog buat kenangan kan. Bila tua-tua (kalau umur panjang) tengok balik blog, pasal perkembangan anak-anak kan.

Sebenarnya memang tak plan pun nak buat celebration tapi tu lah kan. Bila anak masuk dua ni kelam kabut satu hal, satu lagi nanti macam-macam plak pikiaq satgi si kakak rasa kitaorang dah tak sayang dia ka bila da ada Si Aisyah pot2 ni. Last-last decide nak celebrate kecil-kecilan ja. Tu pun pukul 1pm baru called Magnifique Cakes dekat Perda untuk reservation. Yes, memang tak senonoh betul kan. Xpa lah, yang penting si Kak Nena heppy mama n papa dah cukup bahagia dah.




Muka heppy dapat balloon ni. Tak abih2 mama balloon...balloon....



Birthday girl shy2 cat


Adriana with mama, Aishah n Afiq.

The foods:


Nachos...not bad. Tapi boleh ja kan buat sendiri😊😊😊


Aglio olio seafood


Braised chicken mushroom kalau tak silap nama menu ni.


Carbonara beef. Sedap!


Mari lah makan-makan dulu.


Here comes the cake part!



Aishah duk lena pulak dah.

Overall, Adriana heppy sangat. Tu yang paling penting. Semoga anak mama sorang ni membesar menjadi anak dan muslimah yang solehah. Mama papa n aishah love u kakak!

Meh kita tengok dalam Magnifique Cakes ni skit.


Untuk pengetahuan korang, boleh gak reserve untuk event apa2 macam bertunang ka apa ka. Diorang boleh cater untuk 50 orang dalam satu masa gitu.


Cute owl



😍😍😍



Nyum2.

Korang yang nak buat reservation boleh la call diorang dulu.

Magnifique Cakes

+6045480404



Thanks Magnifiques Cakes for a great service. Will revisit again in futureπŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™










6 comments:

  1. happy belated birthday anena.. besaq dh dia xlama jd anak dara.

    sedap2 makanan kt situ. terliur pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..sat ja da 4 thun😁
      Makanan kt Magnifique Cakes ni sedap2 kan nina

      Delete
  2. alaa time balajr kt penang tak perasan pun cafe ni T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belajaq kt mana dulu dik?ni kt perda ja dik

      Delete
  3. happy belated birthday.. semoga jadi anak solehah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png