Agoda


Wednesday, March 1, 2017

Product review : Rosetyara Beauty product

Hai korang. Kali ni nak cerita pasal CC Cream Rosetyara tau. Korang tau tak CC Cream tu stands for what? Untuk pengetahuan korang CC Cream tu stands for complexion correction cream. Kiranya kakak la kepada si BB Cream tau. CC Cream ni kira...all-in-one makeup and skincare formula lengkap dengan SPF, moisturizer, and anti-aging properties. Siap berfungsi sebagai pelembap, primer, serum, krim pelindung matahari) tetapi special nya CC Cream ditambah dengan kelebihan terhadap penjagaan kulit. SPF dalam CC Cream lebih tinggi daripada BB Cream . 




Kiranya CC Cream ni bersifat lebih full coverage kalau compared dengan BB cream tau. Yang paling best bila CC Cream RT ni bau dia macam vanilla. Sedaaaapppp ja bau. Pastu boleh guna as make up base tau before apply foundation. Tapi kalau korang nak pakai dia saja pun boleh untuk daily make up yang light-light.


Ni kami guna CC Cream dari Rosetyara ja tau as daily make up look untuk nude / natural look. Warna dia akan blend ikut kulit kita tau. Memang wowww tau sangat-sangat.



Lepas apply semua blusher dan segala mak nenek, maka kami pun touch up dengan Rosetyara Radiance Powder. Radiance powder dari Rosetyara ni dia sangat-sangat wow tau sebab dia bagi finishing glow-glow gitu haa tanpa mentepung gomakkan muka kita.



And final, kami spray muka kami dengan Rosetyara Bling Bling Spray. Terus muka glow glow merelip merelap. 

Paling best sebab Rosetyara Beauty ni local product and dah makin banyak range ya. Selaku agent/ VIP Rosetyara yang antara terawal memang aku berbangga sangat bila ada produk Bumiputera yang setanding dengan jenama antarabangsa.

 

Bermula dari satu kod foundation, kini Rosetyara Beauty dah ada macam-macam produk kosmetik dan kecantikan.

Korang kalau berminat nak dapatkan produk dari Rosetyara Beauty jangan segan-segan whatsapp ja kami. 

Jom whatsapp RT:

0133363775

*CALIT-CALIT JELITA*





6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png