Agoda


Tuesday, January 3, 2017

Breastfeeding the best




Hasil pump bila Miss B bengkak kadang-kadang bila Aishah tdoq and Miss B mula bengkak.

Memang anak sentiasa ada dengan aku tapi disebabkan bengkak and nak practise juga ajar dia feeding guna bottles so kena juga ada stock ebm kalau tak nanti jenuh la mama dia nak tinggal pun tak boleh.

Aishah pun sama dengan kakak dia Adriana pakai bottles and teats  NUK  yang latex yang botol biasa tu. Alhamdulillah so far so good. Takla pening mama dia nak beli macam-macam jenis botol n teats kan. 

Aishah hangover. Milk drunk punya pasal.

Paling best pagi tadi pukul 5.30 pagi bangun susukan Aishah sambil sebelah tadah Haakaa Pump. And then continue lagi pump tengok-tengok dapat hasil 8oz.
Mak aih best nyaaaa. Rezeki Aishah.

 Pikir punya pikir makan apa la malam semalam, sekali baru teringat makan coklat cadbury hazelnut. Husband belikan sebelum balik Penang hari tu. Dia kata makan ni, bagi susu u banyak 😊😊😊
Tenkiu la en husband yang selalu support bini dia ni.

Korang suka makan apa untuk bagi susu banyak?

1 comment:

  1. Alhamdulillah murah rezeki Aishah..Sket lagi membesar bagai juara laa dia naa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png