Agoda


Tuesday, December 20, 2016

Final Goodbye Running Man


Baru ja bersedih dengan Gary blah dari Running Man, kali ni dengar cerita Ji Hyo dengan Jong Kook pulak disingkirkan (tapi konon-konon katanya depa dua ni tarik diri). Ahhhhhh ke-tahi-an apakah ini?

Konon-konon nak masuk kan orang baru dalam season baru. Eeee tahi betul


Sorang takda da rasa kurang seri Running Man. Bayangkan si Bunga dan Si Harimau pulak yang takda. Memang tak best la!


Agaknya betul la pepatah "everything good must come to an end". Last Running Man ke udara February 2017. Tenkiu RM for giving me a jolly good time sepanjang ke udara. I'm having a good time every time I'm watching it. Thanks for the memories.


Ikhlas, 
Peminat Running Man😢😢😢




4 comments:

  1. sedih kan alia..dah tak boleh gelak2 depan tv tengok gelagat depa lagi dah lepas nie..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..alia suka lee kwang soo tu..tapi kan RM ni sorg takdak memang tak berseri la...
      Takleh dah nak tahan gelak tengah2 malam pasni

      Delete
  2. dulu kan k.el ni xtau la pa mende lah running man ni
    tgk pun x hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu pun tak tengok jugak..tapi sekali tengok addicted terus..
      Reja nak gelak ja

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png