Agoda


Wednesday, November 2, 2016

Shopping bersama Ezbuy

Hai hampa semua. Hari ni hari gaji kan, tu mesti duk usha-usha nak shopping online tu kan? kan???? Lagi tak mau mengaku lew tewww....Sebenarnyaaaaa kami nak habaq ni, ada satu portal online nama dia ezbuy . Apa yang special sangat dengan ezbuy ni? Special nya sebab ezbuy ni adalah kita shopping direct from CHINA!!! and ship kepada kita dengan kadar penghantaran yang sangat-sangat murah. Dah la barang-barang dari sana pun da cukup murah. Bayangkan what we can buy with RM100...wow kannn




Ni lah dia web shopping yang best tu, hampa jangan lupa click Ezbuy  na.




Bila nampak ja 70% OFF tu mulalah memanggil-manggil kan. Tudien hampa, harga da murah lagi jadi SUPER MURAH la!


Giler! tak syiok berbelanja lagi lagu ni...memang syiok habis la kot.


Sebenarnya macam-macam ada kat Ezbuy ni tau dak.


See, ada gadjet la, cosmetics la dan macam-macam lagi.



Nak bergaya ala-ala KPop pasni pun da tak jadi masalah dah, sebab banyak gila kot fesyen-fesyen KPop hampa boleh cari kat sini.


Fashionistaaaa gitewww.


Harus lah usha bahagian Plus Size kan. lawoo mak aih.



Tell me how not to rambang mata. Oh mai God.

Sebenarnya kalau nak cakap, banyak sangat barang-barang best yang ada kat Ezbuy ni. Dari baju wanita, baju lelaki, seluar, kasut, barang keperluan rumah, perabot, perhiasan sampai ke gadjet pun lengkap korang. Tinggal nak click click and beli saja. 

And bila cakap pasal shipment mesti ramai yang takut-takut tentang shipping charges dia kan. Don't worry, teruskan membaca nanti korang akan terkejut bila dapat tau shipping charges dia tersangat-sangat lah murah ( lebih murah lagi dari charges postage kat dalam Malaysia korang!)



Of course la bahagian ni wajib usha kan!

Kemudahan Prime Service untuk hampa di Ezbuy

Apa ehh Prime Service tu? Prime service ni special la untuk kita-kita yang teringin sangat-sangat nak beli perabot dekat Ezbuy.com ni tapi takut gilos kena charge mahai-mahai. Ya lah, furniture kot, mesti berkilo-kilo. Mesti la mahai. Mesti la scatry kalau kena mahai kan T___T
tapi hampa jangan risau dengan Prime Service ni charge penghantaran memang sangat-sangat berbaloi kot.






Haa kan senang nak guna Prime Service ni. 

Tak ke gila namanya shipping charges barang yang besar-besar gedabak tu cuma RM8.80. OMG betul kan? ehhh memang sakan la kan korang shopping nanti kan!

Dan bagi hampa yang taknak beli barang-barang yang berat macam furniture ka, hampa boleh ja guna yang new shipping rate macam kat bawah ni.


Murah je shipping rate for economy air ok...diulang AIR! 
RM4.50/500g je.
Alahai. 
Sukanyaaaa.





Low shipping Rate @RM4.50/500g No Agent Fee.

Perghhhh korang. Untuk barang-barang yang ringan macam baju-baju ke apa ka, shipping cost dari China nun cuma RM4.50/500g jer wei. Ok lepas ni memang nak pi usha sat apa yang patut.



AND BERITA BAIK UNTUK PEMBACA BLOG NI,

kami nak bagi hampa lagi 15% OFF shipping cost dengan CODE ni. Jangan lupa key in ezsh15



And kalau nak lagi-lagi MURAH boleh la DOWNLOAD APPS kat smart phone hampa tau and REGISTER.

Ok...nah lagi RM15 voucher untuk hampa. tak mau ker?


Oklah, korang usha-usha ya mana tau ada yang dah kenan ke kat Ezbuy.com ni. Kita dah duk aimed dah nak beli something ni. Tata hampa semua. 

Selamat bershopping semua.



6 comments:

  1. RAMBANG MATA SHOPING KAT SINI MACAM NK BELI JE SEMUA

    ReplyDelete
  2. xpernah shopping sini lg k.lia mcm zalora la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni lg gila2 dr zalora nina.
      Mcm2 ada...zalora ada pakaian ja..
      Ni perabot semua ada

      Delete
  3. Comel blog ni.. Lea singgah n follow.. :)

    ReplyDelete
  4. xpernah buka lagi la web ni.. nnt nk usha2 la..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png