Agoda


Friday, November 11, 2016

Product Review : Satin Lips By Mary Kay


Salam korang.

Kali ni nak cerita pasal satu produk hot dari Mary Kay. Ye lah kan, sapa tak kenal dengan produk Mary Kay memang lah. 

Untuk kali ni nak review skit pasal Satin Lips by Mary Kay ni. Satin Lips ni dalam erti kata lain adalah produk lip mask la kalau nak tau. 



Kalau korang nak tau, sejak pregnant ni aku memang agak baloq skit nak minum air masak, so hasilnya bibir aku memang cepat sangat keringgggg. Bila pakai lipstick pun kadang-kadang tak cantik. Adoi, tak elok ya. Jangan ikut! Padahal dulu-dulu sehari boleh ja minum 5L sehari roughly.

So back to the story, bila bibir kering. Mula la kan nak terkopek sana sini. Pastu kadang-kadang chapped and nampak tak smooth sangat. Eiiiii nyampah tau.




Abaikan hidung yang makin mengembang tuu. Focus kt my lips ya. Nampak sangat kering kan.



Ni la dia Satin Lips by Mary Kay! Kecik ja tube nya. Tapi hasil dia Superb tau.


Cara-cara pengunaan: 

 sapukan Satin Lips di kedua-dua lips atas dan bawah. 
Biarkan selama 3-8mnt. Max 8mnt ya.

Kemudian basahkan jari no3. Dapkan dulu kat bibir kasi mask tu lembut

Kemudian basahkan lagi jari no3 scrub bibir secara bulatan kecil kat bibir atas Dan bawah.. Jgn kering sangat kalau kering amik air basahkan.. Sampai rasa bersih.. 

Kemudian basahkan facial cotton scrub kan dia sampai dia bersih Dan lap



Bila da lepas cuci tu rasa bibir segar and plumpy sangat-sangat. Macam ada effect collagen pulak tau. Sukaaa nyaaaa.

Harga:

RM48

Dapatkan dari Mary Kay consultant:

Puan Nur Hazrita
0125785845



8 comments:

  1. best guna barang mary kay ni!! Unni penah guna dulu tapi mahal nk mampus..hahahahah tp berbaloi la dgn tempoh pngunaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mhal tapi berbaloi n bhan2 yg digunakan MK ni kita tau dah memang selamat utk kulit kita. Sebab tu ramai yg suk MK ni

      Delete
  2. jaga kesihatan ye...jgn lupa minum air masak banyak-banyak hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq alin.
      Tu la kdg2 bila ngandung ni asyik terlupa ja nak ni...

      Delete
  3. siap pakai telekung lagi.. hihi

    produk mary kay mmg elok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan propa btul dgn telekung bgai...
      Actually bru pas solat..
      Pastu bibir rsa kering sgt trus la tgkp gmbor..
      Kalau bukak..kena pkai tudung lain pulak...
      Hihi

      Delete
  4. Produk MK sesuai untuk bibir alia kan.. Nampak lembut lepas alia pkai.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png