Agoda


Thursday, November 24, 2016

New puff pizza from Dominos


Ahad lepas masa papa Adriana balik ke Jitra, tekak aku ngengada nak makan Dominos Pizza, ala pizza puff yang baru tu. As usual la kan mesti aku nak yang classified chicken tu. 

Aku kan suka yang ala-ala puff ni kalau p bakery ka apa ka. So i was kinda excited at first. 

Sekali bila rasa, ermmmmm. So so ja lah. I think I prefer the thin crust one lagi kot. Yang ni crust dia macam ada layer puff tu macam not nicely baked. So macam mana ek nak cakap? Maybe yang dekat branch sini buat mcm tak berapa sedap kot. Tapi tu la, rasa dia agak tak menepati citarasa tekak aku. So kesimpulan dia kalau Dominos ni memang aku prefer yang thin crust ja. As usual memang classified chicken ja lah pilihan hatiku!

Korang dah rasa ke the new Dominos Pizza ni?

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png