Agoda


Saturday, November 12, 2016

4 most favourite smells.

I have a lot perfumes that I bought during SALES especially during Xmas because normally for that season they give extra miniatures! well yeah, i like FREE STUFFS of course. alaa, normal what for Malaysian to like Free Stuff kan. Beli usb cable RM10 pun kadang2 ada yang tanya dapat freegift apa kan. But that obviously not me. Hahahahha.


Chanel mademoiselle| Elizabeth Arden Green Tea.

Both my are my favourite. My husband also like these two smells on me walaupun dia punya fav smell Tommy Girl. Kalau nak pi dating berdua ja dengan dia memang i will use the Tommy Girl one.


Victoria Secret Vanilla Lace Body Mist|
Body Shop Vanilla Bliss hand lotion.

Both not available in Malaysia outlet.  Both rich in vanilla smell. That VS Vanilla Lace tu beli dekat Ig shop while yang Body Shop tu Angah beli masa dia p UK dulu. 

How i wish they can bring this to Malaysia outlet!

So now you know why my blog name over Vanilla rite? obviously because i love everything in vanilla. Ice cream, perfumes, lotions, body butter, lip balm, soaps and etc.

So tell me, what's your favourite smell?

12 comments:

  1. vanila scent memang menenangkan

    singgah dari www.neezalife.com

    ReplyDelete
  2. saya memang tak pandai dgn wangian.
    saya main beli je ikut cakap orang kedai.
    lepas ni nak berhati2 membeli.

    from:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok ja...
      Kdg2 ada sstgh bau tu x sesuai dgn badan kita...
      Bila brcampor tak match gitu

      Delete
  3. kat overseas murah-murah perfume kan. Last yr kirim kat member masa dia stay AUS. Elizabeth Arden & FCUK (asben)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kt sana mmg murah sgt2...
      Kat msia ni ja mhal btul

      Delete
  4. Replies
    1. Wangi dik...
      Akk mmg suka bau2 ni dik...
      Hilang stress bila bau

      Delete
  5. best kan kalau ada perfume kegemaran..k.el ni harap perfume free je haha

    ReplyDelete
  6. Reen tak kisah bau papepun.. Yang penting sedap, soft, tenang je bila bau dan semenstinya wangi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alia ada bau yg alia xleh ni..
      Contoh certain floral notes alia xsuka..
      Nnt mula nk pening2..
      Kalau bau sweet2 ka stil ok...
      Hihi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png