Agoda


Tuesday, October 18, 2016

Mengidam Dominos Pizza

Semalam akhirnyaaaa setelah sekian lama duk mengidam Classified Chicken Pizza from Dominos dapat jugak mencekik. Fuhhh lega wei lega.

Husband balik semalam pun dekat2 kul 9 dah. Memang mak da sentap gila dah. Sempat ke tak ke nak p makan Dominos ni. P la ke Alma. Sekali Dominos situ da tutup. Memang da tak wujud da Dominoa kat situ. Ehhh lama sangat nampaknya tak melayan Dominos ni. I cannot brain why depa tutup branch situ sebab ok ja duk tengok bisnes kat situ. Pfffttt.

Da sentap dah. Takpa la jom la makam tomyam ka apa ka. Sekali husband ajak p Dominos kt Sunway. Eiii mana sempat cakap dia. Dia sruh aku check Dominos
 katup kui berapa. Rupa-rupanya pukui 11 wei. Dan lagiiii laaa. Haaa tu la. Jangan duk sentap2 sangat ngan laki cerita dia.

Sampai-sampai terus la order 2 set large pizza yg RM50 tu. Dengan tambahan apa ntah RM19.90 tu. Dapat FREE PEPSI 1.5L tu.


Ni la tambahan tu. Semua sedap oi.


My classified chicken pizza. Semestinya extra thin crust. Aku memang suka thim crust. Kalau yg tebal2 tu macam tercekik nak habiskan. Sebab tu la aku tak suka Pizza Hut punya pizza. Kalau p Pizza Hut mesti aku order pasta ke apa ka. Jangan tak tau, aku dengan Adriana abihkan tau Classified Chicken pizza ni kat sana semalam. Memang fav kami 2 beranak!


Ni laki aku punya favourite. Dia makan 2 ketul ja. The rest tapau bawak balik. Makan breakfast tadi. Aku memang kurenggg la minat skit kalau crust cenggini. Tapi at least yg Dominos punya tak la setebal Pizza Hut punya crust.

Apapun tenkiu en husben yang melayan tekak bini dia semalam yang teringin nak makan pizza kat Dominos. Dia kalau ajak aku makan Pizza Hut mesti tau dah bini dia punya pe'el. Muncung ja. Tapi pasta dia layan ja. Suka yang sesame pasta with tempura prawn tu.

Tetiba rasa lapaq balik classified chicken pizza semalam. Ada fight makan dengan Adriana ni tau. Haishhhhm makan la pizza papa tu next time.



6 comments:

  1. Yang awak makan tu rasa ape? Tak pernah g makan dominoss. Teringinnn. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa cheese...ada chicken n mushroom kt ats tu

      Delete
  2. Classified Chicken.. Nyum nyum. Pizza yang wajib Reen order kalau beli kat Dominos. Sedapkan!

    Dengan rasa cheese yang lain dari lain. Fuh. Selalunya Reen beli yang offer RM30 dapat 2 regular. Dan dua2 Reen order classified chicken.

    Lepas tu makan sorang2.. Hubby kerja. Teringin pula nak makan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu mmg fav sgt2 ..
      Lg2 xtra thin crust tu
      Fuhhh marvellous

      Delete
  3. domino mmg win bab pizza2 ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png