Agoda


Monday, October 17, 2016

Delishdelishyum....something different

Selalu kalau kat northern side ni susah gila kan nak dapat fancy cookies, delivery club sandwich yang sedap-sedap kan. Selalu yang banyak tengok mesti kat belah-belah KL nu haa.

Sekali ada la ig ni nama @delishdelishyum follow kt ig. I wassss liokkeee wowww cute nyaaa fancy cookies dia....n d club sandwiches look super tempting too!

Oh no! Pleaseeee....jangan bagi i terpikir okey psal the taste of the club sandwich!

Sekali punya la check, lolz the owner is my old friend, Cik Lina kita. My SAINA girl. Laaa hang rupanya pemilik Ig super tempting tuuu...benci2 awat tak habaq awai2. Mak da mngidam macam apa lagi dah.

Last week, masa Adriana kena quarantine kat rumah, Si Lina cakap nak beli sabun tapi terpaksa la mintak dia mai ke rumah sebab aku xleh nak keluaq.  So apa lagi, rezeki mak buyung Cik Lina kita bawak club sandwich , Dao Ming Se Cookies , and layer cake!


Haihhh la. Termenung aku tengok gambar ni sekarang tau.


Layer cake ni pun sedap. Tak manis sangatm Adriana asyik ulang makan ni ja.


Ni la cookies tu. Sedap. Ada choc chips dalam tu.


Ni pulak fancy cookies. Susah nak jumpa lat belah utara ni orang buat tau.


Tengok la hampaaaa....cute kan. Kami gerammm sangat sebab tomey2 gila.

Hampa kalau tempah untuk doorgift of special event boleh la roger2 kawan kami Cik Lina ni tau. Kalau rasa malas gak nak masak macam kami lani, tahap al baloq liat al pemalas...boleh la order club sandwich yang sedap gilos niiiiiii.

Harga hampa refer sini na:


Sandwich (tuna, chicken slice & egg)
Sandwich ada rm3 - 3 keping
Sandwich rm6 - 6 keping
Sandwich rm8 - 8 keping
Boleh request nak campuq atau x mau sayuq

Choc Chip Cookies rm12 - 150 gram

Kek Lapis choc cheese - rm20 satu bar 8" x8"

Fancy Cookies harga ikut theme dengan corak
rm2-rm5 sekeping


Hampa2 jangan lupa follow naaa Instagram @delishdelishyum naa



Follow here



6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png