Agoda


Thursday, October 20, 2016

Comfort food

Cerita dia hari Rabu hari tu memang ada pasar malam kat rumah aku ni. Aku kalau ke pasar malam ni memang kompem aku melahap sup kat pasar malam ni. Favourite aku sama ada moi sup, kueytiaw sup atau bihun sup. Kalau boleh sumbat tiga2 sekali aku da sumbat dah.

So cita dia petang tu aku lapaq sangat masa nak p beli bahan2 untuk Shell out kat rumah kan. So apa lagi terus la aku singgah ke kedai sup kegemaran aku di pasar malam juru ni. Budak2 ni sampai da kenai muka aku ni.

Aku ni jenis sorang2 pun boleh je makan kat mana-mana. Senang idup aku. Tak kesah pun kalau xde orang temankan ke apa ke. I'm weird like dat gituuu. Weird ke?


Jeng2 moi sup special da sampai! Ayam n perut je. Daging xmoh. Moi tu apa?moi tu buboq nasik ok. 



Selagi tak merah kuah dia. Selagi tu la aku tak berhenti buh sambai dia. Oh ya sambai mcm ni memang so UTAGHAAA!
 And yang paling best, umpan2 or lauk2 dalam sup dia ni memang banyak. Bayangkan yg biasa pun every bite ada umpan dia. Ni kan pulak yang spesel macam ni. Moi da habis, ayam dengan perut tak habis2 lagi. 

Ahhh gila ahh cakap pasal comfort food aku malam2 buta ni. Buat baby ni lagi menari n berguling2 ja tau.

Minggu depan nak pi lagi makan bihum sup pulak! Nak ajak si moon la. Dah lama tak borak2 ngan minah senget kwan aku sorang tu.

2 comments:

  1. Moloncat2 baby dalam tummy dapat merasa jgk kenikmatan lauk yang mamanya makan. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni mmg fav mama baby sgt2 ni😁😁😁

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png