Agoda


Thursday, September 8, 2016

Pregnancy story again

Start dari kejadian muntah-muntah kt Mydin hari tu, aku memang da tak masak apa2. Nak pegang udang ayam ikan segala mak nenek haiwan tu jadi takut jap.

Alahai. Dah kenapa alia oii. Stressnya bila jadi macam ni balik. Nampak petai lawa2 kat pasar malam pun jadi sedih sebab teringinnya lah nak makan. Tapi tau diri ni tak mungkin masuk ke dapur utk masak dalam masa terdekat ni. Nehi nehi. Pastu tekak ni dah 3 hari susah nau nak telan nasik! Kalau telan pun sebab lapor sgt and sebab taknak perut masuk angin ja.

Sighhhhhhhhhhhhhh.....
Adoih..........

Moi sup ni lah yg teringin sangat nak makan. Sedapnya bila dapat.

Malam kejadian yang muntah-muntah tu dapat kueytiaw thng pun sedap kemain rasanya. Haiii tekak nak sup-sup je ni.

Ni semalam tapau jugak mihun sup sebab tau mesti malam kang lapaq balik. Haaa cukup kul 11 mlam memang memanggil-manggil ja.

Ni pun tapau gak semalam untuk makan hari ni. Masuk dalam peti ais. Tadi panaskan ja lah guna microwave sebab lapor sangat haa. 

Lega perut tu haaa bila dapat isi yang baby nak. Cubq kalau makan silap sikit mula la nk uwek sana uwek sini. Tu belum kes pening-pening sampai tak boleh bangun ni haa. Memang stress gak la cerita dia.

Ni pun try bancuh jus delima Gulsan yang pati dia tu. Selalunya minum mcm tu terus ja, tapi lately ni after balik dr Perth asyik culas ja amik supplements and pati delima Gulsan ni.

Try bancuh minum tadi , lega ja rasa tekak ni. Kalau tak ka, minum air masak pun nak keluar balik. Bila minum buat air ni rasa la kurang skit kepala tu nak pening- pening ka apa ka. Lepas ni takleh la nak culas-culas lagi haa. Penat laa melepet ja macam ni.

Penat ok penat.





4 comments:

  1. Gulsan tu panas kot kak ? dia geram tu dia tolak2 sampai memulas.. hik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taklah zaf..
      Akk sejak2 blik bercuti asyik lupa nk amil supplement n mnum gulsan
      Tu sama kot bdan cpt melepet ja

      Delete
  2. sup2 pun npk semua sedap haihhhh hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png