Agoda


Thursday, September 22, 2016

Home deco: ubah lagi

Kali ni nak share perubahan lagi utk home deco. Rotate2 ja furniture yang ada kat dalam rumah ni and kita adjust2 skit apa yang patut.

Macam ni la bila da fasa paus biru ni. Ubah tu ni skit pun da mengah. Kena perbetul urat skit.






Deco ni sebenarnya utk kepuasan diri sendiri. Takda istilah anak kecik xleh deco rumah lagi. Kalau tengok kat group deco tu lagi la rumah cun2 belaka. Anak pun 2 3 orang tengah melasak. Yang penting kita ni, anak da abih main kita kemas dulu sebelum tidur. Mana anak yang da paham bahasa tu ajar and train siap2 anak tu simpan sendiri barang2 mainan depa. Kan senang gitu. 

Tapi sebenarnya decor rumah dari anak tu kecik lagi sebab kita da biasakan anak dengan environment rumah yang ada barang-barang perhiasan. So takdak la jadi masalah bila p ke rumah orang nanti anak tu jadi perak orang kedah kata. P rumah orang mula tangan gatal2 nak pintai sana pintai sini. Betul tak? What matter, kita yang membentuk anak kita.

Sekian, sembang decor kali ini.


4 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. nti nak duk umah baru nak beli lilin jugak lah
    romance gitu hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png