Agoda


Thursday, September 15, 2016

Eye shadow pallete cantik

Kali ni nak share skit pada penggemar2 make up ni. Korang mesti pernah dengar kan Morphe eye shadow pallete yang tengah kebabom meletop tu kan.

So kali ni nak share skit yang DUPE version of Morphe ya. Bukan FAKE tau. Ni DUPE version! Kualiti memang setandinh dengan Morphe. Very pigmented n kaler pun meletop2.

Ada 5 jenis pallete semuanya.

Code Plum

Code Plum Premium

Code E5

Code warm

Code brown

Setakat ni BEST SELLER adalah PLUM PREMIUM. Asal restock ja habis. Asal restock je habis. Jenuh check ngan Supplier tau.

Korang kalau berminat bole check dekat :


Atau boleh:

Whatsapp : 0133363775

Kalau berkenan cepat2 grab tau. Tak rugi woo beli sebab mmg kaler pun lawa2  n very pigmented sangat-sangat.

Jom cecantik bersama-sama.

8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png