Agoda


Sunday, September 4, 2016

DIY project

Kali ni nak cerita psal DIY project ya.  Actually idea ni tetiba ja muncul ntah dari mana ntah. Aku kan jenis kejap2 ubah deco ni ubah deco nu.

Hasil tangkapan masa kat Eshed Market Fremantle hari tu.

Masa beli tu saja ja beli sebab suka tengok, kiut ja lahai ni. Bila balik tu masa duk unpack barang tu terpikir ehh takkan nak simpan ja berhabuk dalam almari kan. So apa lagi terus la amik menda alah biru tu. Idea sudah datang!

Taraaa...siapppp



Ni pulak reja minggu ni. Selamat da tempek wallpaper tu. Sebab geram tengok cat terkopek2 sebab dinding tu sebelah dia toilet so hari tu ada leaking. Nak cat takmau la, busuk2 lagipun ngandung kan tak elok sangat bau2 cat ni.

Tamay sudah episod DIY kali ni. 
Nanti kalau ada lagi, akan dishare di sini ya.

Stay tune.




8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png