Agoda


Friday, September 16, 2016

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


Click Banner utk JOIN ya!


Seperti yang termaktub dalam syarat2 yg dikenakan oleh Sis Sally, maka produk wishlist aku tak lain tak bukan ialah eye shadow pallete untuk penggemar make up mcm aku ni. Memang ahkakk suka kumpul eye shadow pallete dik non...bila tengok banyak2 tu rasa kepuasan sangat tau. Hihi. Harap-harap ada la rezeki utk menang Beauty Box dari Sis Sally kita ni.

Apapun sesapa yang nk join, jangan lupa click banner kat atas ya.

12 comments:

  1. goodluck kak alia..
    nak join jgk lah.. hihihi..

    ReplyDelete
  2. hai.singgah bw dr Ga yg sama. goodluck ye :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Good Luck Awak :)
    PG singgah dari segmen yang sama :D

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan. Singgah dari GA yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  6. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png