Agoda


Tuesday, September 6, 2016

26 weeks

Sedar tak sedar da masuk 26 weeks.
Perut pun makin membesar. Dulu masa Adriana perut tak nampak sangat pun.



Dalam hujung minggu lepas da start rasa sakit pinggang melampau. Hari ni p ke Mydin pun bila sampai turn nak bayaq mintak adik tu put asside jap. Nak cari toilet, sampai toilet terus muntah dengan berjayanya. Apa lagi, terus balik rumah la. Barang-barang pun xjadi beli. Sorry ya adik yang reja kt Mydin tu. Ahkak tak tahan, terus berpinau mata rasa nak pitams.



Sampai rumah kol mntak husband tolong belikan roti buns, tu ja yang tekak rasa nak makan buat masa ni. Nasi yang makan tengah hari habis da muntah dengan jayanya. Haih. Punya lah sakit satu badan rasa kebas2 badan ni bila start jadi macam ni.

Adoih baby, awak ok ke? Tadi scan pagi tadi ok ja. Awak nak makan roti buns ja ka malam ni?? Mama lapaq...tapi mama tak boleh nak telan apa2 selain roti buns wat masa ni. Baby gebu mama ok ka mkan roti buns saja?

Kalau tengah malam lapaq, kita kacau papa la ya baby gebu😊😊😊

Apapun mama harap baby gebu mama semakin sihat dalam tu ya. Golek la puas2 dalam tu tau. Nanti bulan 12 kita jumpa ya.

Mama sayang awk baby gebu dengan kak nena sgt2. πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™

14 comments:

  1. semoga sihat selalu ye sis alia :D

    ReplyDelete
  2. Seronoknya... Yunk.. Doakan Reen agar dapat pregnant, dapat rasa perut membesar dengan bby dalam rahim.. Teringin nak rasa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Sha Allah Reen. Alia doakan Allah makbulkan doa Reen untuk rasa pengalaman mengandung ni😊😊😊

      Delete
    2. Terima kasih Alia.. Syg Alia! 😘

      Delete
    3. Take care Reen😘😘😘

      Delete
  3. Semoga dipermudahkan mengharungi saat sepanjang mengandung... Take care...

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah semoga semuanya dimudahkan..

    ReplyDelete
  5. moga dipermudahkan segalanya kak alia

    ReplyDelete
  6. dah 26w dia mai gitu muntah2 alahaiii
    dah muntah makan lah apa2 nti perut masuk angin lak..
    baby manja ni hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duk masuk angin sokmo kak el.
      Jadi tak tau nk mkn apa dah ni

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png