Agoda


Saturday, August 6, 2016

Susun Atur Playroom / Bilik Anak

Dis post credit to my handsome husband sebab dia la yang bersusah payah susun atur kan bilik playroom Adriana ni.

Terkejut jugak balik2 dari KL hari tu tengok-tengok bilik n rumah jadi lawooo...
Husband i ni ada bakat terpendam...boleh jadi ID kalau bini dia takdak kt umah.


So far kalau maktok mai...katil ni la maktok lena mlam2 or petang2.


Clap2..lawa dia susun seketol2...kat atas tu ja dia kata malas dah. Tapi dia tak tau bini dia bersyukur sangat-sangat dia tolong kemaskan n susun bilik ni lawa2. Nampak tak dia letak kubu depan tu tak bagi Adriana punggah. Hahahha.


Tenkiu husband sebab tolong i. Baru ingat sebelum fly ni nak panggil maid mai cuci. Sekali tak payah daaa. Seppp duit...

Muah cikedddd laki kuuu

3 comments:

  1. Orang lelaki memang mcm tu...bakat terpendam tu..ada masa-masa tertentu saja akan keluar.. Hehe ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..btul2..
      Tapi dia mmg slalu tlg kemas rumah..vacuum n mop rumah especially๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

      Delete
  2. wahhh..rajinnye sebenn tlg kemas..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png