Agoda


Friday, August 26, 2016

Pallazo pants sesuai untuk makyong macam saya!

Bila da perut makin besar ni dilemma gila kot nak pakai seluaq macam mana. Seluar jeans memang la pandang sepi saja la.

Simpan la jauh2 dalam gobok tu. Bukan xda seluar jeans maternity, ada tapi satu saja. So 1 tu ja nak lenjan memang takla kan. Nak beli lain???ah malas la. Seluar jeans biasa tu da berlambak, tunggu lepas deliver nak pakai balik!

So paling safe sekali time mengandung and makin memboyot ni pakai skirt dan pallazo pants! Sebenarnya dari dulu lagi suka sangat pallazo pants ni sebab nk jatuh terletak helokk ja bila pakai. Cuma kadang-kadang tu tak best sebab agak senteng untuk aku! Alaa aku bukan tinggi mana pun, paling ketot kot dalam adik beradik aku. Tapi paling ketot aku dalam adik beradik aku pun tinggi aku 162cm je!

Nampak menarik kan!
Aku pun suka bila tengok orang pakai pallazo pants ni.


Stylo ja bila tengok orang pakai lawa-lawa belaka. Aku pakai maciam selebet pulak. Xpa lah nanti kita share-share gmbar aku ber pallazo ya.

Sesuai la untuk fesyen Muslimah kan.  Aku kan tengah nak membetulkan cara pemakaian aku sama.

Nampak stylo ja. Harap-harap bila makyong maciam aku pakai nampak stylo gak la ya. Bukan nampak maciam bibik pulak 😂😂😂

Sekarang ni tengah duk survey-survey lagi kat Ig yang jual pallazo pants. Yang ada enam helai ni rasa tak cukup pulak. Sebab selesa kot bila duk pakai ni. Nak cari pallazo stripes pulak la untuk effect slim giteww haaa. 

Esok nak outing dengan laki mak pun otak dah match kan dah pallazo mana ngan blouse mana. Ngengada tak?


8 comments:

  1. Assalamualaikum alia farhan,

    Stylo bila tengok orang pandai menggayakan palazo.. Sekarang memang trend palazo kann.. Ada style cover depan, macam-macam fesyen, pilih saja mana yang berkenan dan sesuai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pallazo ni mmg sentiasa in trend kot. Macam xlapuk dek zaman

      Delete
  2. org yg tinggi dah slim mmg elok pakai palazo ni
    mcm iols ni rs sendiri mau igt haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alolo..klau kak el x slim kami ni hapaaa pulakk

      Delete
  3. kami pon suka pkai palazzo klau kuar jln2 tp tgk gak...utk lasak2 kdg pkai jeans

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...palazo ni memang selesa tp kdg2 yg xbestnya sbb dia mcm besaq sgt bila masuk toilet kena b carefuk skit takut satg basah habis seluaq tu

      Delete
  4. saya mmg suka pakai palazo..selesa..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png