Agoda


Monday, August 29, 2016

Cantiknya kulit Si Elizad ni

Aku baru ja start tengok Si Kolot Suamiku tu yang lakonan si Elizad dengan si Ammar Bahrain tu. Aku kan suka tengok lakonan si Ammar tu sejak2 dia jadi hero dalam Kerana Terpaksa Aku Relakan dengan si Izreen tu.

Ya lah dalam cerita KTAR tu si Izreen kan bawak watak vongoks2 dia tu. Tu dia tu kan berlakon kalau vongoks2 skit kan lawak. So ntah maciam mana tersuka gak kat si Ammar ni.

So bila tengok iklan cerita ni ehhh mesti best niiii. Lagi pulak Elizad ni. Mesti vongoks2 jugak ni. Aku kan suka tengok cerita yang lite2 dan vongoks2 dan senang aku nak hadam and enjoyy ja the whole story.



Memang vongeks jugak dua2 dalam cerita ni.

Tapi kannnnnn......
Aku perasan sangat2 dalam cerita ni Ya Rabbi cantiknya la kulit si Elizad ni. Gila terpegun aku tengok kulit dia.

Tak mekap pun kulit da lawa gila! Oh maiiii.


Hukaloh gebu sangat ni kulit dia. Jeles nyaa..

Ok terus nak pi telan Vitamin C Shaklee and vivix and pastu nak tempek Honey Bee Venom la bagi kulit cantik persis korea persis elizad ni....
Huwaaa plizzz ai pun nak kulit lawa mciam niiiii!!!



6 comments:

  1. kita suka dengan lakonan elizad.. best juga. sejak tengok lambaian ramadhan kita minat..
    follow sini #183
    follow back and keep in touch :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai aini...
      Tq dropping by....
      Nnt kita singgah ke blog aini ya

      Delete
  2. siti elizad semua watak dia bawa mesti best... selalu follow drama or filem dia berlakon menjadi dia lebih kurang beto khusari gak berlakon pndai nak menang anugerah xada pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org mcm dia ngn beto mmg pndai brlakon..
      Suka tgk depa brlakon

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png