Agoda


Sunday, July 10, 2016

Selamat Hari Raya

Perghhhh.
Baru nak ucap Selamat Hari Raya kat blog ni. Sory lah. Memang duk raya kaw2 hari tu. Hari kelima baru sempat nak update kat blog kan.

Hari first raya, beraya kat Penang. Memang beraya kat rumah sedara sebelah side husband. By the time da petang tu memang da flat gila. Balik tu terus membongkang wei.

Malam pulak dekat kul 12 gerak balik Jitra lepas semua sanak sedara pay visit kat runah mentua. Sampai kat Jitra pun da pukul 2. Esoknya pulak kena bangun awal untuk prepare for kenduri kesyukuran pukul 3. Memang gila flat wei.

Raya ke tiga memang pakat balas dendam bangkit lewat..cover tdoq balik lepas subuh. N lepas solat jumaat baru la berpeluang nak photo shoot kt studio bagai.

Tahun ni semua ada. Adik pun lepas raya ni baru nk kena pi ke Jeddah balik. Kapai pun da start nak ni kan lepas ni sebab nak start musim haji pulak.

Well gambar ni paling aku suka sebab si Adni ni bukan main nak terbang lagi. Si Adriana ja yang da prepare tengok camera.

Paling geram tengok muka husband dalam ni oi. Geran tengok muka poyo dia tu.

Apapun Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin dari kami anak beranak. Sesapa nak invite open haus and buat lontong habaq laaa naaa....kami teringinnnnn...

12 comments:

  1. Replies
    1. Selamat hari raya amira
      Maaf zahir dan batin

      Delete
  2. Selamat Hari Raya Alia..
    Memang syok bila dapat berkumpul ramai-ramai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya kak sha..
      Ya seronok kak sha..sbb bukan senang nk dpt kumpul adik beradik semua mcm ni...lgi2 adik bukan selalu ada kt Msia

      Delete
  3. Selamat Hari Raya Alia...! Reen singgah dan follow blog Alia.. Jemput singgah blog Reen.. 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Reen.
      Tq Reen...
      Nnt kita follow balik blog Reen ya

      Delete
  4. selamat hari raya alia..kalau buat open house sila laa jemput..huahuahua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya kak Murni.
      Mai la. Nama nk wat open haus tu ssh la skit. Tapi kalau nak mai kena hbaq boleh la masak apa2

      Delete
  5. Selamat hari raya alia...dkt tp x jmpa...hik3

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya zai...jmput mai beraya kt rumah meh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png