Agoda


Monday, July 25, 2016

Product Review : Haakaa Silicone Breastpump Review

Bila first-first tau pasal Haakaa Silicone breastpump ni rasa teruja sangat sebab one thing harga dia super cheap(RM76.90), and then silicone tu rasa macam bonus point sangat. Kompem selesa ni nak pump.

 Pastikan yang original dari Haakaa ya. 
Sebab yang ori guna silicone yang berkualiti tinggi. 
 Sebab paham-paham ja lah ya kalau yang tak ori tu nanti jadi isu pulak masa nak sterile kan nanti.



Ni dia haa Haaka kesayangan akak. 


So soft boleh squeeze-squeeze macam tu saja.


                                                       
Malu nak tunjuk hasil sebab ciput and currently duk wean off kenit kan lagi-lagi pulak tengah preggy ni. Sambil duk type-type and edit gambar ni dalam 15 minutes dapat la banyak ni. Nak expressed lebih-lebih takut pulak contraction lebih-lebih kang.

Yang paling bestnya sebab guna pump ni tak payah nak attach banyak-banyak parts macam electric breastpump. Squeeze ja and letak kat kawasan aerola korang and biaq ja dia buat kerja. Perfect la untuk yang tandem nursing sebab bila kita duk menyusu anak normally yang sebelah lagi kan akan meleleh. So lekat ja ni biaq ja dia collect susu kat side sebelah lagi. Sebab tu la jugak Haaka Breastpump ni dikenali jugak sebagai milk collector. Dah takdak isu susu meleleh-leleh lagi kat sebelah and baju bau susu sebab duk meleleh.  Senang kan?

So bagi hampa-hampa yang kekurangan bajet or mencari breastpump yang berbajet rendah TAPI BERKUALITI,  boleh give a try to this brand. Jimat pun jimat, masa nak mencuci, assemble dan dissemble tu pun da jimat. Kan bagus gitu???




Ok boleh tengok sini ya macam mana Minah Salleh ni guna Haaka Silicone Breastpump ya. 

Korang boleh dapatkan Haakaa Silicone Breastpump di sini:


Harga: RM76.90 (without lid)

     RM99.90 (with lid)


*** In Sha Allah, nanti lepas deliver akan wat review susulan lagi pasal Haaka Silicone Breastpump yang ohsem ni.

3 comments:

  1. bestnya..ralik tgk baby minah saleh tu baik jer..hehehe

    ReplyDelete
  2. hihihihi malu tengok baby tu isap susu....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png