Agoda


Friday, July 15, 2016

Food delivery Penang ( Juru, Seberang Perai dan seangkatan)

Salam.

Dah lama stop buat food delivery sejak2 hari tu awal-awal ngandung alah skit. Time tu memang struggle betul la nak masak pun. Mau kata nk wat food delivery lagi la ke laut nanti. Sebab tu take a break sat.

Alhamdulillah la, sekarang ni ON OFF ja alah tu mai. So apa lagi harus la cepat-cepat start wat food delivery balik kan :)

Antara menu-menu yang disediakan;

Sambal ikan keli+sayur+nasi putih.

Ayam bali+sayur campur +nasi putih.

Bento set; nasi putih+tomyam+padprik+telor dadar

Ni pulak bento set untuk nasi putih+padprik +telor dadar.

Untuk hampa yang nak feel ala2 bento, kami ada jual sekali dengan bekas comel ni. Siaaa org kedah kata...org keyell kata mangkuk tingkat...kak mah kata tiffin je. Ehhhh...

So sesiapa yang duk kat area sini boleh la whatsapp kot2 berminat nak rsa food delivery kami. Harga bermula dari RM6.

WHATSAPP 0133363775 naa



Kepuasaan anda...kepuasan kami jugak hampa tau. Tak betoi orang tak kata kan...

***ehh lagi satu, kalau ada nak cari utk small catering untuk raya ni, kami ada provide jugak.In Sha Allah puas hati. Rendang ayam semua pun ada tau:)

Apa2 boleh whatsapp number kat ataih naa

3 comments:

  1. terrbaik.. delivery sampai office semua eh kak.. kipidap =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes ct...delivery kt opis...byk org2 opis yg order sbb diorg mlas nk kluar kan...

      Delete
  2. semoga sukses sokmo..kalau lauk2 cmtu memang tak jemu..sbb mcm lauk2 kat umah..mesti org2 yg dah jemu makan lauk kantin suka...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png