Agoda


Friday, July 15, 2016

Birthday celebration

Hahaha...
Cita ni actually maciam da lapuk dan basi. Tapi nak tulis gak dalam ni supaya nanti bila aku tua2 aku baca ohhh ada rupanya moment ni.

Memang la daya ingatan pompuan ni lagi kuat dari kaum lelaki. Tapi saja la nk ingat di hari tua moment2 terindah gitewww. Pangggg sedasss.

Actually bday aku 3rd July yg lepas! Tup2 masa p shopping brg raya Adriana kat Gurney entah time bila la husband aku p masuk Habib and belikan ni kat aku...

Terkejut la jugak aku ni haa keluar2 dari Parkson tetiba Adriana mai bagi kat aku, nah mama papa bagi.... auuuuu gitewww. Sweet la pulok suruh anak mai bagi haaa. Apa lagi tersengih la aku maciam kerang busuk. Tersenyum bila ingat balik! Ya lah laki aku ni jenis type " MORE THAN WORDS" . Sebab tu aku memang selalu touching bila dia jenis ssh gila kot nak cakap sayang kat aku bagai. Walaupun gedik tau dia sayang kat aku kan! Tapi nak gak la dengaq dari mulut dia. Satgi mula la dia nyanyi lagu MORE THAN WORDS ni..pastu nanti aku melting! Ohh sora laki aku memang sedap...sebab tu kami suka p karok ke der!
Aku ja selalu bajet Beyoncè , Mariah Carey ngan Leona Lewis!
Pitching haram ke lautan paling dalam!
Ehhh tapi kami selalu duet karok LUCKY I'M IN LAF WITH MY BESTFRIEND!

Husband aku ni simple, kadang-kadang dia tau aku ni jenis ada ada..xdak xdak xkesah pun. Kalau aku ada duit lebih sendiri aku beli. Tapi being me super cheap skate nak mati...selalu ermmm beli baju anak dlu la best! Last2 kat diri sendiri nan hado. Itula emak namanya kannn. Sama macam purse Fossil hari tu. Dia tau aku memang dah lama aim nak purse tu sebab aku memang jenis leather person. Pakai sampai lenjan n lingkup baru tukaq. Duk aim punya aim tp tengok harga butik yg double dr hrga kt US aku cancel plan. So survey la dulu kt Ig bagai..murah tpi design aku nak takdak. Tup2 masa aku demam teruk, dia jaga Adriana n bwak Adriana kluaq. Balik-balik Adriana sua muka n bagi paper bag Fossil! Huwaaa tak nangis ka aku time tu...husband2 u'r more than words!

Ok berbalik pada cerita birthday celebration. So En Amir cakap la untuk my birthday dia da booked kan Ramadhan Buffet kat Eastern & Oriental Hotel. Mai God!!!fav aku kot Peking Duck kat situ!tau2 ja baby dalam perut teringin makan itik peking kan papa ni! Ni yang sayang papa kak nena n baby lebih ni!

Punya melahap sentai itik tu smp lupa nk snap foto. Aku suka buffet kt E&O ni sebab dia ada maciam-maciam. Char kuey tiaw best!sashimi best nak mati...banyak gak la aku bedai salmon sashimi hari tu dengan Fresh oyster! Makanan melayu??memang x la kan time tu!

The one n only photo i snapped masa kt E&O. Makjem lupa bila nampak CKT n itik peking hari tu. Nyum2.

Tenkiu en suami sebab belanja anak bini makan buffet sedap sempena bday i. I sentiasa doakan u murah rezeki dan sehat tubuh badan untuk jaga keluarga kecil kita ni. I love u more than words b...so glad that i'm married to you, my bestfriend!

8 comments:

  1. heheh mau tak sengih sakan.. Pandoraaaaaa kot hehe..

    ReplyDelete
  2. manihhhh !!!! habes lah kaki adik mu ni kakak....

    ReplyDelete
  3. Untungnya dapat suami diam2 ubi..sokmo dapat sepraihsss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setahun sekali ja dpt seprais kak muniii;)

      Delete
  4. syoknya dpt somi omentik cmtu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Omentik tu tak...
      Tp full of seprais gak kdg2 tu...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png