Agoda


Sunday, July 3, 2016

Baju Plus Size Cantik di Curva Fabulous

Hai kali ni nak cerita pasal satu lagi butik Plus Size. Ya lah sesuai la ngan tuan empunya blog yang plus size gak ni kan.

Kalau nak tau, Curva Fabulous ni beroperasi di Melaka. Of course la aku tak pi Melaka kan untuk shopping kat depa. Nasib depa wat jugak online basis! Walaupun rindu gila nak pi Melaka..tempat belajaq dan tempat berchentaaa kan.

Yang bestnya size di Curva Fabulous ni bermula dari size L hingga 9XL.
And servis yang diberikan pun sangat-sangat memuaskan hati. Ya lah, aku ni a bit fussy jugak when it comes to cloth, make up n etc kan.

Ada sekali tu aku beli satu baju ni size dia mcm besar sangat n bila aku pakai macam ehhh tak lawa sangat size and design tu kat aku. So aku pun try la minta tukar ke design lain n size lain dengan alasan memang nampak tak sesuai aku pakai design tu. And lucky me, diorang ok sangat-sangat masa aku mintak change ke design lain tu.
Memang terbaik lah. And tetiba jugak ada terbekenan satu lagi design lain. Apa lagi, 2 pasang terus aku grab haaa.

Baju kebaya kat Curva Fabulous yang super cun n hot.

Dress yang lawa.

Sesuai nak jadikan baju raya kan.

Punjabi suit yang sangat sweet.

N kimono kebaya yang jugak cun melecuns.

Semia design n kaler yang ada kt Curva Fabulous ni semua lawa-lawa. And yang paling penting jahitan kemas dan tak menghampakan. Yalah lately kan nak dekat-dekat raya banyak so called femes btand kat Msia ni orang complain quality out, jahitan tak kemas bagai. So far aku memang puas hati sangat-sangat dengan material dan kualiti jahitan pakaian dari Curva Fabulous ni.


To Curva Fabulous, kita memang suka sangat baju-baju awak. Thanks sebab layan kita yang banyak songeh ni ya. Semoga bisnes Curva Fabulous makin bertambah maju after this.

Bagi yang berminat nak dapatkan baju dari Curva Fabulous boleh la check kat sini:

Facebook page : CURVA FABULOUS

Instagram: Equeenplusize

Web: Equeenplussize

Atau walk in terus ke kedai mereka bagi orang-orang Melaka di;

Curva Fabulous
No 3, Jalan MH3,
Taman Muzaffar Height 3,
75450 Ayer Keroh
Melaka

No Tel : 06-2343042

Nak tau mana satu pilihan hatiku untuk beraya ni? Nanti raya baru la kita reveal noks. Tak seprais la tunjuk awai2 kat hampa kan.

Okla nak pi merendang sat

6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png