Agoda


Friday, June 17, 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

haiiiiiii.....
hampa semua macam mana so far berpuasa di bulan yang mulia ni?
sehat tak? mata and mulut ada jaga dak? kikiki.

preparation nak raya hampa semua so far macam mana dah?
kami anak beranak baru on the way nak shopping raya. kadang-kadang pening juga kan nak beli macam mana baju untuk kita, untuk anak, untuk suami lagi. haihhhh peningggg. Ya lah kan sekarang semua tu melibatkan kos. Baju kurung anak pun aku tengok sekarang ni sampai RM75 untuk size si kenit ni. apa kes betul lah...mahal nya lah ***dasar mak cheapskate***

TAPIIIIII kan untuk pengetahuan hampa, satu portal online shopping yang femes iaitu Nile.com.my nak bagi duit raya kepada para blogger yang berupa WANG TUNAI SEBANYAK RM1000. oiii banyaknya. Sapa dapat untungkan. Sep da duit shopping raya kat situ. ehhh korang taknak ke? Syarat pun mudah je nak join giveaway ni. Mana tau untung-untung ada antara kita yang dapat hadiah wang tunai tu ka. Kan da selamat la duit shopping korang, siap silap-silap boleh simpan lagi...ewahhh



Ini hadiah untuk 6 orang pemenang :

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang


Jom lah ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 langkah mudah di bawah ni :


1. Tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "

2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan banner tu dengan link yang ini :
http://www.nile.com.my/page.php?cd=111




3. Dan daripada link tersebut, korang pilih 5 items daripada "Jualan Raya Meletop 2016" yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my, dan korang mentionkan dalam entry korang tu nanti sejibik macam contoh kat bawah ni ye...




Product:Classical Men Boat Shoes
JLM2016 Sales price: RM23.90
Date: 24/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product: Stylish N Design Shoes
JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 23/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 480 units only


Product: Traveler Backpack
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product: Waterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only


Product: Bow Design Princess Flats
JLM2016 Sales price: RM12.50
Date: 23/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only


4. Ok. Lepas dah siap, email terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016

Link blog :
Nama penuh :
No. Telefon :

5. Korang boleh check result >> DI SINI << . Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada : 30/06/2016 , 11.59 pm

** Ok. Itu je ! Selamat membuat entry dan JANGAN LUPA email kepada diorang seperti step-step keempat di atas ya ! Ajak la ramai-ramai kawan korang join sekali tau ! Lagi ramai lagi best


p/s : Pemilihan berdasarkan undian melalui Random.Org :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png