Agoda


Thursday, June 16, 2016

Make over dapur

Wah make over dapoq haaa. Tajuk nk wowww.
Wowww la sangat kan. Sebenarnya kan cuma make over skit ja pun. Tapi impact dia tu agak lain maciammm tu yang suka sangat-sangat tu.

Used to be ruang yang sangat membencikan dan menyampah sangat.
Actually this one guna 3 tiers wooden rack tu ja, drilled n attached kan dekat dinding dapoq. Serius memang benci sangat tengok dia sebelum ni.

Selepas dicat dengan kaler kuning. Nampak la kemeriahan berganda di situ. Kalau tak haihh la nyampah nauuu nak nengok nya. Bagi korang yang nak cat perabot/rack yang selain warna putih; dinasihatkan untuk undercoat dulu ya dengan cat warna putih. Then baru la cat dengan kaler pilihan masing-masing ya noks.

Ada lagi beberapa rack dalam perancangan untuk cat kaler lain bagi nampak ceria skit. Kadang-kadang a little change in color can make a huge different to our home. Tak percaya? Try la sendiri.

Ok la, nak bersiap nak masak untuk berbuka pulak ni.

Babai.

6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png