Agoda


Wednesday, June 15, 2016

Koleksi Baju Raya dari Fellina Boutique

Stressnyaaa bila tak beli-beli lagi kan baju raya. Niat di hati nak sedondon yang tersayang. Tapi ada lagi ka time-time ni orang nak amik tempahan. Nan hado laaaa.

Stress mak tauuuu.
Tapi takpa dengan Fellina Boutique hampa tak perlu nak stress-stress sangat lah. Hadap jammed tak payah. Bersesak-sesak dengan peluh menitik-nitik pun tak payah apatah lagi kehausan sebab nak cari baju raya punya pasal kan.

Dah la baju-baju pun lawa-lawa oiiii. Stress gak mak nengok nyaaa.

Jubah Khimar yang stailo

Jubah Calleryna. Amcam lawa kan???


Jubah Primrose dengan color-color yang menarik.

Baju kurung Raisya pun tak kurang jugak tarikan dia. Kaler pun semua cun-cun.

Dan untuk kaum Adam. Don't worry Fellina Boutique turut sertakan Kurta-kurta yang menarik untuk hampa.

Koleksi Kurta Panel.

Dan tak ketinggalan juga koleksi Kurta Plain.

So amcam???
Cantik-cantik kan koleksi dari Fellina Boutique


Jangan lupa click FELLINA BOUTIQUE untuk pembelian baju raya korang ya.

Selamat bershopping raya!



4 comments:

  1. iols jubah2 ni xboleh nak pakai..takut meleret sgt pas2 takut kembang sgt hahaha..tp suka tgk jubah2 tu cantik2..gewammmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju raya da 4 tahun jubah...
      Tak ingat bila last wat baju kurung...
      Huhuhu....

      Delete
  2. kurta nampak berkenan tapi mahal nya hahahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee...setahun sekali beli baju mahal skit time raya ja lah ekin...
      Huhuhu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png