Agoda


Friday, June 17, 2016

Adriana's first hair salon experience

Last weekend masa nak amik stok Nars untuk customers then husband cakap kat Adriana, kakak jom potong rambut.

Nanti kakak behave kat salon papa belanja toys ok.

Skit2 toys..aku yang stress banyak sangat toys nya.

So after ja pi amik stock Nars terus naik atas cari salon untum potong rambut dia. Rambut dia ni memang menurun rambut mama dia betul. Straight+tebal+cepat panjang
Combo betul. Keluar2 dari perut pun rambut tebal sangat2 mek ni. Selalu aku la main potong ja kt rumah. Ya la duk hostel dulu pun kawan2 selalu mai tadah sruh nipiskan la..layer la apa bagai.

Saja la nak bawak kenit ni potong rambut elok-elok skit kat hair salon ni.

Nasib kakak jenis cool ja kan.

Pandai behave ya kamu.

Papa pun eksaited siap amik video bagai kan.

Da siap. Ehhh Adriana pakai helmet ke tu???

Nasib masa nk tuntut toys kt Toys R Us tu Adriana amik Suprise Eggs ja 2 ketoi. Seppp la kan. Baru rm4.40. Tq kakak...kakak mmg baik sgt2.
Mama n papa love u sayang

2 comments:

  1. hahhah.. comey. dh jd anak dara take over blog mama ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah...ya lah aunty nina yg shomel. Tu kalau dia minat mnulis mcm mama dia. Kalau tak..mama la tulis sampai ke tua

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png