Agoda


Wednesday, May 18, 2016

Susun Atur : Dalam kitchen cabinet

Dulu aku selalu sangat runsing kalau tengok dalam kitchen cabinet aku tu. Serabut sangat-sangat.

Bila da start susun-susun sikit baru la nampak rupa sikit oiii.


Ni stock ration. Dulu main campak-campak ja. Alih-alih sampai beli kadang-kadang melebih and expired pun ada.
Bila da macam ni senang sikit nak tengok kan.


Abaikan bawah tu yang tepung tu main letak kat bawah tu. Guna para tu senang. Boleh susun pinggan elok2 dengan mangkuk2 bagai.


Nampak tak ada 3 layer. Yang atas tu letak mangkuk. 2nd layer tu letak pinggan. Yang bawah sekali letak gula n tepung.

Para tu boleh beli kt Ikea ya. Senang nak organize dapor n tempat2 lain.

Mata pun da tak berapa nak serabut tengok oi.

Sekian laporan susun atur kali ini bersiaran di dapur kecik ku.

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. Replies
    1. Kena susun ekin..kalau dak mmg xckup

      Delete
    2. Ekin susun gak tapi x cukup ruang dapur xde barang sangat dapur biasa jah

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png