Agoda


Thursday, May 26, 2016

Sales Body Shop yang gila-gila.



Fuhhh up to 70% bhai.

And aku pun da lama gila kot tak shopping apa-apa kat Body Shop. Ya lah lagi-lagi sejak pandai wat homemade soap sendiri ni. Tapi sekali sekala kena la mencari inspirasi dari label-label besar kan.

Gila tak gila jugak la kan bila masuk situ. Gila terpikat betul dengan scrub vitamin c dia. Tapi oh mak kau RM109 ke RM129. Tunggu la dulu aku cari idea n resipi dulu nak wat scrub vitamin C aku dulu.


Lama oi tak beli body shop. Zaman student rajin la dulu beli. Pastu tua2 ni angah ada la gak belikan masa dia p UK hari tu.


Bila Body Shop wat sales gila macam ni, harus lah teruja kan. Aku memang pentegar body butter tu. Beli yang kecik senang nak travel. 1 tu ingat nak wat GA kat readers. Next month la kot kan wat GA kat korang kan. Sempena bulan Ramadhan yang bakal menjelma.

Total damaged =RM109.50.
Worth every single cents i spent.

***sambil-sambil tu mencari inspirasi untuk Kathy's Homemade Soap jugak. Pasni p kat sana nun boleh p serbu Lush cosmetics pulak. Nak ceduk2 idea jugek.

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. mampu tengok je
    patut lah mak jem kemain gorgeous..semua branded2 belaka hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli time offer je.
      Time tak offer jgn harap

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png