Agoda


Sunday, April 3, 2016

Adriana Arissa turns three

Sabtu lepas...harap maklum bday anak kesayangan kami mek kenit Adriana Arissa Binti Amir Mohammad Firdaus. Fuhhh panjang nauu nama kakak ni...esok kalau adik lelaki lagi panjang yer kakak nama diaaa....

Tahun ni kami tak buat celebration macam tahun lepas n tahun2 lepas pun. Kami celeb8 bertiga ja. The rest husband beli nasi bungkus and hantar pegi masjid saja. Jadi lah. Untuk anak mama ni.

Malu-malu pulak dia. Kalau tidak kemain lagi duk nyanyi sendiri happi beday toyu...hapi beday toyuuuu.. toyuuu pun boleh la kakak oiii...

Kami celebrate kat fav place kami 3 beranak. Tak lain tak bukan TGIF...makan sedap. Friendly staff. Tapi aku prefer lagi kat Queensbay dari Paragon.

Ni kakak Adriana punya meals.

As usual mama n papa kalau mai TGIF mesti nak order Tenesse Steak saja. Sedap oiiii. Mesti mau medium saja..well done well done ngak mau ya.

Apa pun to anak mama, Adriana Arissa semoga kakak jadi anak yg solehah. Sentiasa membahagiakan mama n papa. Jadi anak yang menjaga solatnya dan semoga kakak menjadi muslimah yang baik.

Amin

6 comments:

  1. happy berfday adriana..nama pak dia lagi panjang.. hehehehee..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. happy besday adriana
    nti dpt adek jaga lelok ye hihihi

    ReplyDelete
  4. hepi belated BDay Adrianna..comey rambut coconut tree tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png