Agoda


Wednesday, March 9, 2016

Suka hati mak jem nih

Kali ni nak cerita satu kali pasal barangan Ikea yang makjem hangkut masa p key ell hari tu.

Puas survey ikea mana best nak p beli n cuci mata kt fb hari tu...damansara ke cheras keeee???
Rata2 bagi feedback sruh p ke damansara ja.

Ya lah makjem pun lepas p ikea memang shoot nak balik penang teruih kan...semua duk kata p Damansara ja ...elok gak tu...memang otw ke pangkal jalan kan..muahaha

So macam2 lah dalam otak mak jek ni..
Eh nak beli Ràskog trolley tu ka nak beli rug...ehhh maciam2 betul nak beli...tu la padahnya kalau p Ikea...
Aku da cakap kat Mr Amir beli la Navara...senang nak angkut barang dr Ikea ke Penang.nak harap yang Penang tu lambat sangat nak bukak nya!
Dah pulak tu xsanggup la keta comel aku kena guna angkut simen cat bagai utk kerja2 bangla dia tu.

Cuba hampa teka mak jem pilih kaler mana satu???

Gambar ehsan : Mr Google


Idea nak letak apa kt sini.
Gambar ehsan : Mr Google

Ada yang letak kat kitchen...
Stailo gak kan...

Gambar ehsan : Mr Google

Ada yang wat as book rack. Pun stailo gak!
Gambar ehsan : Mr Google

Ni pulak mak jem punyaa...
Lepas ni kalau ada org nak mai main2 mekap kt umah or job make up kt umah..leh tarik sana sini sunun ja...senang reja makjem

Rega dia tengah murah lani..sebab tu la teruih grab ja.
NORMAL PRICE RM229
NOW PROMO RM149 JA
beza banyak kot...
Apa lagi.

Ni tengah gatai maciam nak beli lagi satu ....tapi nak letak tak mana pulak dah tak tau...

Masalah rumah kecik ni...
Haihhh laaa

14 comments:

  1. nak cari gak jenis macam senang nak letak barang tapi xde ikeal sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pesan kt personal shopper ikea pun boleh ekin...
      Hohoi

      Delete
    2. personal shopper ikea tu yg ekin xkenal nak cari... alia ada kenal tak

      Delete
    3. Ada byk kt fb ekin...
      Biasa guna 1 servis kakak ni...
      Bagus servis dia...
      Nak2 time sales ni...
      Cepat dia pos barang ke kita

      Delete
  2. yoorin pon ada beli rak troli ..tp bukan ikea punya la..beli kat kedai perabot je.. alkisah..start irine pandai jalan dia dok main tolak2..abes barang dipunggah.. hahaha..kesudahnya berkubur dalam bilik stor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu pernah jgk nk beli troli yg kt kedai perabot tu...
      Tapi x beli2...
      Bila tgk ikea pnya ràskog ni murah apa lgiiiii

      Delete
  3. cantik..suka..belikan tuk k.ruhil 2troli tu ye..macehh haha

    ReplyDelete
  4. Yang lagi satu tu nanti beli khas letak barang mekap jela. Senang nak usung sana sini. Nk pulak lepas beli navara nt. Usung je masuk navara hewhewhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...
      Moga2 murah rezeki nak dapat Navara

      Delete
  5. beli je sis..bnd ni bole bergerak..so bole letak mn2..murah tu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png