Agoda


Friday, March 11, 2016

Food Review : Boat Noodles

Kali ni nak review pasal food review kt Boat Noodles pulak. Ni pun accidently p makan masa p KL hari tu. Plan asal nak p lepak2 ke klcc ngn Mr A n Miss AA. Saja la nak bagi Ms AA tu naik tren kan...her first experience tapi pama dia yg fobis dek bau keti melampau2 dalam tren tu. Choiii sangat....

Turun2 ja putra kat klcc tu kami boleh pulak tersesat masuk ke mall baru sebelah tu Avenue K. Mula2 ehh betul ka masuk sini. Almaklumlah dah lama gils tak naik putra tu. Ehh tapu awat dekat sangat. Rasa mcm kena jalan2 dlu baru sampai klcc. Ehhh sesat ke...sesat ke

Melilau la kami kt dalam Avenue K tu dulu.
Last2 nah amik nampak Boat Noodles. Teruih ajak Mr A p melantak situ dulu.

Jakun jap la kan. Meje kecik kerusi kecik. Mangkuk kecik. Ehhh.

Apa ntah mamat ni tgh sibuk kan tu pun xpaham makjem.

Si kenit penyibuk tu.

Menu pun simple2 ja.

Ayaq wajib

Kerabu meggi. Nak order mnda lain tersilap tgk code pulakkk. Nasib sedappp

Kami order 8 mangkuk tau. Tapi mangkuk dia alahai cinonet sgt. RM1.90 semangkuk. Laki aku makan 3 mangkuk aku bedal lagi 5 mangkok. Wakakak. Tapi semangkuk tu 3 suap ada la. Orang tua tu duk bedal chicken wings dgn mek kenit tu.

Aku kan tak suka membaziaqqq so aku habiskan la bihun sup tu. Memang sedap la. Kena ngn tekak siam aku. Paham2 la lidah cerewet aku ni. Cuma kerabu meggi tu xdaya nk habis sbb terorder silap n mai 2 pinggan.

Overall, aku suka n njoy makan kt sini. Meja hang dengan orang sebelah pun memang xdak gap. Serius dekat gils. Tapi ok la. Orang makan2 n terus blah je pun. Xdak maknanya nk releks2 kangkung makan kt situ.

Rate:
4/5

Tetiba teringat pulak the real boat noodles dekat Floating Market Hatyai. Gika sedap nak mampus ..
20baht segedabai punya mangkuk.
Nak tambah2 meatball baru 30baht.
Gila tul. Aduss ni kang ada gak terbabas ajak laki den p Hatyai balik hari ni semata2 nk real boat noodles ni...

***type entry ni sambil telan ayaq lioq sedozen***

24 comments:

  1. hahahah sama kalo g boat noodle mesti bantai makan 10 mangkuk boleh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...1 mangkuk mana ckup utk perut ai ni

      Delete
  2. Wuwuuuu sedapnyaaa kakkkkk T_T telan air liur sat hahahah

    ReplyDelete
  3. Terkejur dengor order 8 mangkuk untuk 2 orang..mujuq mak jem explain klu tak mesti mokcik ingat mak jem membela..wakakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sikit sangat makcik oiii..
      Mana ckup perut makjem ni

      Delete
  4. ritu pi kl x sempat nak mkn sini..insyallah ada rezeki nti boleh lah terjah sini

    ReplyDelete
  5. ehh nak macam soups on laa.. semangkuk rm1.90..

    ReplyDelete
  6. adik ajak banyak kali dah pekena boat noodles ni.. boat tak sampai lagi, tu yang tak sampai2.. wakaka

    ReplyDelete
  7. pernah try boat noodle.. boleh tahan la.. tapi bukan yg kat situ la.. hehe

    ReplyDelete
  8. Yang dekat loqstaq tak sedap. Mee dia sejuk. Pastu keadaan dalam kedai panas. Nak malan pun jadi spoil mood

    ReplyDelete
  9. perghhh harini berapa blog dh semua psal boat noodles. kalau p kl lagi wajib makan. memang boleh habis 5 mangkuk. hehee

    ReplyDelete
  10. bg aku sdp weh..aku amik 8 mgkuk juga..satu mangkuk skli ngap ja weh hahaa..ode la juga popeye tempura..ingatkan hapooo..bayam goreng tepung ja hahahaa sib baik sedap..drinks plak xdpt rs sbb mesin diorg trosak..kami p beli air mineralwater kat aeon 50sen ja hahaa..

    http://hazritabeautyempire.blogspot.my/2016/03/mary-kay-compact-with-powder-and.html?m=1

    ReplyDelete
  11. bg aku sdp weh..aku amik 8 mgkuk juga..satu mangkuk skli ngap ja weh hahaa..ode la juga popeye tempura..ingatkan hapooo..bayam goreng tepung ja hahahaa sib baik sedap..drinks plak xdpt rs sbb mesin diorg trosak..kami p beli air mineralwater kat aeon 50sen ja hahaa..

    http://hazritabeautyempire.blogspot.my/2016/03/mary-kay-compact-with-powder-and.html?m=1

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png