Agoda


Thursday, February 4, 2016

Wax Museum di Penang Time Square

Hai hampa...

sebenarnya dah lama da p Penang Time Square hari tu. Rasanya after balik dari KRABI (oh yaaa..krabi pun tak cerita2 lagi kan..gambaq pun banyak accidentally ter delete pulak dah...adoiyaiii)
so untuk pengetahuan hampa semua, Penang Time Square ni selalunya adalah port utk Big Bad Wold (BBW) every year. Nak kata banyak kedai dalam tak la sangat. Maybe orang jarang-jarang masuk ke sini kot icluding la kami ni. Balik-balik port kesukaan nak lepak Gurney Plaza...Gurney Plaza...Gurney Plaza. Sampai amoi NARS tu pun kamceng ngan aku dah.

ehhh termelalut pulek kan. So kalau hampa nak tau dekat Penang Time Square sekarang ni da berubah wajah dah oi...
Sekarang ni katanya akan dibuka Wax Museum kat sini.

Diorang da buat lawa dah kat dalam ni.

Adriana dan kawan-kawan dia. Seronk tau kalau tengok depa ni 4 orang. terkedik2 mcm Girls Power gitu haa


Seronok la tu ada minion bagaikan!

Yang orang tua 2 orang tu yang hoverrr lebih kan...

suka gambar ni..tengok 2 beranak tu.

abam Optimus Prime pun ada ok!

Mangkuk ni pun ada tau....

Ada Iron Man ja...aku duk mecari2 gak kot ada patung wax Tony Stark ka apa ka.

comel dak cinonet2 aku semua ni???

Adriana n d gang with Doraemon and the Gang...

Nak p Cappadoica tak mampu lagi kan. Ehhh sini pun boleh la kan....

Sakura pun ada noks...nak p Jepun pun x payah dah...

Duduk la korang berempat dalam tu ya anak-anak sekalian

Ada gak yang bapak budak yang nak menyibuk kan dalam ni. Takpa la bagi chance kat apak budak sorang ni haa.

suka aku tengok cikenit 2 orang ni jalan-jalan pegang tangan. Macam BFF sangat kan.

Kakak Safia, Kakak Zulaika, Adriana and Adik Mia. Seronok tau depa malam tu.


Kakak Safia and Mr Bean..
haa ni la antara patung wax yang da ada.

okla...finally bagi la chance mama pun nak bergambaq kan...
saja la tunjuk kat Adriana boipren lama mama dia...kahkah.. *sila muntahhh hijooo*


Setakat ni ada dua patung wax baru yang aku nampak. Maybe coming soon akan ada banyak lagi rasanya.
Apapun kiranya Time Square wat macam ni ada la sikit attraction untuk orang masuk ke dalam ni.

So apa lagi hampa, kalau rasa boring-boring tu boleh la bawak anak-anak hampa ke sini. Mesti depa pun seronok tau...

6 comments:

  1. tak p lagi t/square ni..nanti kalau bw alysa & danish mesti depa sonok

    ReplyDelete
    Replies
    1. p la cuti2 ni..
      mesti depa seronok kat dalam tu...
      lagipun ok la tak ramai org sgt mcm kat Queensbay nuu

      Delete
  2. Wow.. Ohsem nie.. Makin banyak tempat menarik nie..
    Bilalah nak ke Penang nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai la sini kak sha...
      Kami bwak ronda2 mkn2 semua

      Delete
  3. budak2 ni suka tempat yang macam ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png