Agoda


Monday, February 22, 2016

Product review: Honey Bee Venom

hai hampaaaaaa semuaaa

kali ni aku nak cerita pasal satu produk yang tengah meletop kat pasaran...
tak lain tak bukan HONEY BEE VENOM yang menjadi kegilaan para MUA2 yang terkenal.

ini lah dia IS BARANG BAIK... IS BARANG BAIK HEYYYY

Untuk pengetahuan hampa, aku ni kulit jenis combination oily skin...Oily kat Tzone n quite dry kat V zone...da sebenaqnya kan biasa kalau orang-orang yang ada oily skin ni..tendecy kita nak skip moisturiser ni amatlak tinngi (aku lew tew..bukan orang lain pun...malas gila nak pakai moisturiser!!!) and sebenaqnya PEMAHAMAN NI SALAH HAMPA TAU DAK!!!!
Sebenaqnya one of the factro yang boleh trigger untuk skin kita keluaqkan lebih banyak minyak adalah disebabkan kulit kita dehydration..means kulit kita kat situ actually kekurangan air....sebab tu skin akan hantaq signal ke otak n pastu otak akan baca ohh kulit ni tak cukup ayaq..so kena la keluaqkan minyak...pastu nahhh haaaiii amik muka minyak sebelanga....

Sebab tu la pentingnya untuk kita pilih moisturiser yang sesuai dengan skin kita. And aku telah menemui chenta hatiku ini...HONEY BEE VENOM.
Bila moisturiser tu suits ngan skin kita..maka kulit kita pun akan balance... (ehhh maka gitewww) ...kulit pun akan jadi moist sajaaaa...

jom kita check kandungan dalam HONEY BEE VENOM ni

Krim Honey Bee Venom

Sapuan Krim Khas mengandungi racun lebah, propolis dan royal jelly untuk melegakan masalah kulit

Mengandungi 5 % racun lebah racun , ekstrak madu , ekstrak propolis dan ekstrak jeli diraja yang meremajakan kulit , krim ini melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya

Semua dalam satu krim menjaga kebimbangan kulit yang kompleks dan bermasalah jerawat dan kekeringan

Penjagaan untuk pelbagai masalah kulit seperti kekeringan daripada rangsangan udara kotor, kekurangan air dan perbagai masalah jerawat.

Ia menjadikan kulit licin , berdaya tahan dan berseri kulit dan penuh dengan kelembapan. Asid hyaluronik meningkatan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kulit terus lembut dan tegas ringan , preskripsi untuk melegakan kulit jerawat.

Ia adalah selamat untuk digunakan kerana ia tidak mengandungi paraben , minyak mineral atau benzophenone - 4.
http://nafura.my/

hampa jangan risau...racun lebah tu la nama dia venom...omputih panggil venom...it's actually good for our skin.

Ni la selalunya 3 combo yang aku akan pakai kalau nak make up lani.. Honey Bee Venom by Hope Girl tu memang wajib sangat2 pakai. kadang kalau tak make up duk saja2 kat umah pakai. Pas cuci muka pakai. Sebelum tidoq tempek dulu. Bau pun best gila. Husben pun kata ehhh awat wangi sangat muka u ni... Blushing mak jem tauuu

Bila make up pun jadi best ja tak bercapuk sebab make up base tu dah power.

Ni hari tu aku make up si Moon...shantek tak dia????

Harga : RM78
Berat:55g



bagi hampa-hampa yang nak dapatkan Honey Bee Venom ni...

Boleh contact: 0133363775

5 comments:

  1. Thanks for review.Saya ambil infonya sahaja.lain lain tiada dulu kini dan selamanya

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png