Agoda


Tuesday, February 2, 2016

Mukhriz Mahathir letak jawatan MB Kedah




it's a very sad day for us as Kedahan. Dulu dah hilang Ustaz Azizan, sekarang pulak Kedah kehilangan seorang lagi MB yang disayangi rakyat2-rakyat Kedah.

walaupun jelas lagi bersuluh aku ni orang Bulan tapi generally aku memang sokong Mukhriz because banyak yang arwah Ustaz Azizan tinggai dia tolong sambung. But the new MB Bashah ni...fuhhhhh i have no clue ok! So aku memang tak paham la apa la yang bermian di pikiran Presiden UMNGOK itewwwww. Silap besaq la kan bermian dengan api. Oi ingat Tun M nak biaq ka? N we as Kedahan pun memang akan tunggu balik next GE untuk bagi penajaran kepada mangkuk-mangkuk ini.


This is what we need at the moment! We want a new PM not a new MB...an idiot who is ass licking n no brain to think about anything!

To Jibby and Kak Mah, please look after ur Mars (Pahang Darul Marikh)..what d hell are u doin in my Kedah????

3 comments:

  1. so sad...klau dia jenis byk mslh xpala jugak nk tukaq MB br...dok dok elok2 nk tukaq...mcm hare

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn...sakit hati pulak haihhh duk mai kacau negeri orang pulak dahhhh

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png