Agoda


Saturday, February 20, 2016

Food Review : Black Canyon Gurney Plaza

hai hampa..
kali ni nak cerita skit pasal satu lagi port makan yang mnarik..
actually port yang aku suka la of coz...
Kena la taste bud Siam aku ni...

Selalu kalau p ke Gurney Plaza kalau tengah lapaq, memang akan request kat boss nak membaham kat sini ja.
Tapi kalau tahap lapaq nak membaham sekoq lembu tu memang aku akan order nas dia ja...
Tapi kali ni sebab da makan sebelum tu maka marilah kita amik yang biasa-biasa ja

Pad thai yang husband request. Rasa dia ok la sedap. Tapi takleh lawan pad thai kt siam laaaa.

Ni aku order...macam larik konsep ja kan...ok la bedai sandwich ni...padahelll kat rumah leh ja wat...nak gak makan kt luaq kena charge semua RM10++ ..kat rumah suka sapu ngn lady choice ja kannnn..punya pemalas! hahahha

Sekian saja la laporan kaki makan yang gems ni....

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png