Agoda


Saturday, January 16, 2016

Terrarium open for order

Hai hampa....
Ada kat sini peminat terrarium tak?
Kalau ada peminat terarium atau cactus khasnya...kalau la teringin nak order terarium boleh order tau kat mak jem.


Ni la antara cactus2 dan succulent tree yang akan digunakan dalam pembikinan terrarium tau

Ni antara contoh terrarium yang aku wat untuk rumah. Harga bergantung kepada size, jenis cactus dan succulent yang digunakan.
Kalau cactus yg jenis ada bunga merah kuning bagai tu mahai sikit la tau.

Apa pun bagi yang berminat nak beli terrarium ni boleh whatsapp 0133363775 ok.
Setakat ni semua kita pass by hand. Tak wat la by postage. Tak reti pulak nak pos menda2 mcm ni haa.

Oklah tu ja nak update tau.

12 comments:

  1. orang kreatif, memang ada je kerja kan... cantikkkk...

    bila nak jadi kreatif tak tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala zaf...simple ja ni..ada yg lg wat complex tau...ni kira level2 beginner ja ni tau

      Delete
  2. benda nih mesti kena pandai jaga kan kak lia??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xjugak...2 hari or 3 hari sekali spray ja ayaq skit2 kat depa...
      Xsusah mana pun nk jaga actually

      Delete
  3. suspek kat alia
    dah lah pandai wat sabun
    pandai deko2 umah
    pandai mengubah bunga plak..kaktus lak tu awww sakit kena duri hahaha
    k.el ni apa pun x tau..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak el..pndai masak...pndai jaga anak...n pndai wat anak..yg tu lg suspek....
      Larikkkk

      Delete
  4. comel... ekin dulu2 masa ank dara peminat setia ni... aduhhh tengok loni erjatuh cinta balik la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin...ekin suka cactus ka?
      Alia x brp sgt cactus ni..tp mmg suka pulak bila jd terrarium mcm ni

      Delete
  5. berbakat k.lia ni.. boleh buat 1 lg bisnes

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png