Agoda


Sunday, January 17, 2016

Food review: Pak Mat Western

hai hampa...
da lunch ka?
weekend hampa macam mana?best dak hari tu?
mine ok ja...time tu la lega dapat spent quality time bersama keluarga kecik kami ni haa...
ya la kadang2 kita punya bz tu mngalahkan PM kita Rosmah pulek kan...
tapi takpa la...try takmau bz macam KAK MAH n nak chill ja mcm ABG JIB kita... ehhh

apa pun meh sini nak cerita satu port makan baik kat area rumah aku ni jugak. memang dekat2 jugak la dengan juru ni ha. Seronok la ada port makan baru yg best sedap dan yang penting murah kan. zaman GST zaman berjimat, nak makan western tu kena la pandai2 pilih gak kennnn. Ni semua berpunca dari Zai Zamree yang upload kata makanan kat sini sedap!!!

sory la aku amik gambaq sipi-sipi saja lah. Takut satg sister hat duduk tu mai lempang aku pulak pasaipa duk amik gambaq dia pulak nayaaaa jaaa.

Actually kedai ni macam nak kata astaka tu pun boleh gak. Sebelah dia ada tomyam. So sapa nak makan Western n Tomyam hampa leh la mai makan sini sekaligus.

Ya ya ja kan baca menu. Penat aku nak rebut ngan mek kenit kalau tengok menu. Semua menu dapat kat dia. Amik la amik la. Sebab tu la aku jarang2 upload menu dari buku menu tu sebab nan hado la aku leh pegang lama2 kadang2 tu main order ja lah. Apa buleh buek anok den ngaco ajo nya haa.

Muka sabar menunggu Chicken Chop!

ni haa chicken chop dia...bagi aku sedap la. ayam dia pun tak kering. black pepper dia pun tak over black pepper macam sestengah kedai tu kan. Gravy dia sedap la bagi aku kan.
Harga dia??? RM8.90 SAHAJA YA....
YA BETOIIIII RM8.90 SAHAJAAAAAAAAA TAUUUUU
kami laki bini memang order Chicken chop ja. tekak nak western sangat. lamb chop next time kita order k...

ni pulak order kat Adriana. Bagi aku spaghetti meatball dia ni sedap la. memang berbaloi gak la.
HARGA DIA???
PUN RM8.90 JUGAK DIK NON OIIIIII
Tapi disebabkan Adriana dah mecekik dua keping roti sebelum p makan tu, maka dia pun xabih la makan ni. Sudahnya mama ngan papa dia termonyeh2 habiskan. huuuu macam mana nak kuruih la tu kannnn.

haaa. n i kalau hampa pening2 nak tau location dia, hampa direct ja kol depa ni. Satg aku duk cerita kat sini pun melalut ja lebih ha. baik hampa kol ja.

AND YANG TERPALING BESTTTTTTTTTTTTT


depa bagi chop macam ni, so 10 cop tu hampa dapat la free gift. Gift apa tu tak tau la kan. Kalau dapat FREE CHICKEN CHOP pun sapa nak bagi kan. p makan KFC pun xdak kumpui lagu ni. baik support bisnes macam ni kan. Dengan makanan dia pun sedap and murah pulak tu why not kan jadi port tekak western aku ni kalau dia nak ber western....

heee....

oklah hampa saja buh water mark besaq2...satg takut kena cilok ngn penang kini...kahkah

nak sambung wat taik mata sat

15 comments:

  1. Ayt hat last² tu xleh blah... 😂😂😂😂

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Aah btul..
      Mmg best...
      Dpt free gift apa pun xpa la kan...janji FREE ...hahahha

      Delete
  3. bagus method depa main kumpul chop2..ni buat org nak makan lagi..hehe
    kalo dah murah n sedap..sape pun suka dop hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan2...suka mak jem...rsa nk ajk laki p repeat ja jumaat ni...
      Hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. Mmg sedap ekin...
      Rugi woo tak try mkn sini

      Delete
  5. tang mana tak penah nmpk pun kedai pak mat ni?
    dlm umah ada pak mat tp tak buka kedai. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaa...
      Hat tu anak pak mad kena masak la...
      Ni kt spg 3 juru nk kluaq p bukit tengah n alma tu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png