Agoda


Thursday, January 28, 2016

Food Review : Al-Araby Seberang Jaya

hai hampa
lama mak jem tak bersiaran kan...
actually few days back ting tong...
fasa down sekejap!
nanti la mak jem cerita bila everything is clear ok...

kali ni mak jem nak cerita pasal 1 kedai makanan Arab ni.
located kat Seberang Jaya alaa dalam Tesco Extra Seberang Jaya ja haa.


Keadaan dalam kedai makanan tu. Ok la not bad.

Tukang belanja. Tenkiu papa!


Nasi Ayam Mandy ku. for me, sedap lah!


Air teh pudina yang sedap.

Ni pulak nasi beriani kambing yang en suami makan. Dia kata ok la not bad cuma banyak sangat and jadi muak.


Rate utk kedai makan ni;
3.5/5
Oklah.potion pun ok...xla byk mcm sstgh kedai mknan arab kan.



Lepas makan, maka kami pun berjalan-jalan kat dalam tesco tu.

Boleh pulak ternampak kereta control tuuuu, mula la mek kenit tu nak naik bagai.

Bukan main kan.

Adriana nanti besaq bawak mama pulak naik keta Adriana ya!
Amboih...naek keta pun pakai helmet ka Anena oi?

ok lah...

hampa2 yang nak try makan nasi arab aoa tu boleh la p try makan kat sni ya.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png