Agoda


Saturday, January 23, 2016

Bilik makpak feat bilik anak2

Saja nak pinned gmbaq2 ni kat blog supaya senang utk rujukan masa akan datang. Yalah, of course la kita nak expand kan family kecik kami ni kan...







Reference untuk masa hadapan!
Tapi kalau boleh nak la train Adriana tdoq kt bilik dia when she's 3 years plus.
Hopefully la kan

3 comments:

  1. menarik! seronok jaa tgk semua gambar2 tu pastu mulalaa berangan kihkihkih..:p

    ReplyDelete
  2. ekin pun suka tengok deco tapi nak buat belum kesempatan lagi...

    ReplyDelete
  3. kwn buat cmni gak...hihihi...lawa dia hias utk ank dia

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png