Agoda


Wednesday, December 9, 2015

Wordless Wednesday


Mendalam kata-kata Almarhum TJ.
Still can't move on bila dapat tau TJ telah pergi dijemput Allah.

Kagum dengan kekuatan TJ.
#fightlikejalil.

Lagi sedih bila baca rintihan hati bonda Almarhum Raja Zarith Sofia. Itu lah perasaan seorang emak.

It's ok TJ, sleep well now. U had been through a lot of pain. Selamat berehat bersama Sang Pencipta. U are in a good hands now , Tunku.


A very sweet, charming and fighter prince. No wonder why people love him so much!

posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. ms dia duk ada sllu stalker dia pya IG
    alfatihah tuk arwah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kak el...sama la kita...
      Dah la hensem..perangai pun hensem...haihhh...
      Tapi Allah lagi sayang ke dia kan...

      Delete
  2. Bila seseorang tu layan orang dengan baik, pasti akan ada yang mengingati kan..

    Al fatihah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...kan...
      No wonder la johorian syg gila ke dia...kita bukan johorian pun sayam dia....diorg lg la kan....
      Semoga Almarhum ditempatkan di kalangan org2 yang beriman

      Delete
  3. tak pernah tau pasal arwah sebelum ni.. my mom pulak yang lebih tahu... uishhh ! teruknya sampai tak berdunia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paham zaf...inginia mmg lagu tuuu...dedikasi

      Delete
  4. Akak x berapa ikut sgt pasal arwah tapi bila baca catatan2 mengenai beliau, tersentuh rasa hati..semoga rohnya tenang disana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kak...org mcm Almarhum ni org akan kenang...siap tubuh yayasan kanser lagi under dia...
      Semoga jasa2 dia Allah balas dengan selayaknya kan kak. Sedih bila baca psal almarhum..psal bonda nya

      Delete
  5. kekuatan semangat untuk orang lain.. semoga TJ tenang disana..

    ReplyDelete
  6. ekin pun xpernah gak taw pasal almarhum lepas dia meninggal dunia taw byk kisah dia sedih gak bc

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png